Létrehozva: 2021.01.29.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

A Tények kamerája előtt sírta el magát az a férfi, aki néhány nappal ezelőtt brutálisan megverte, majd egy kukába dobta kutyáját Komlón. Azt mondta, a kölyökkutya az egyik macskájának átharapta a torkát, ezért lett mérges rá.

Fékezés nélkül egy útszéli fának csapódott egy utasokkal teli menetrend szerinti busz ma (péntek) reggel Lőrinciben. Akkora erejű volt az ütközés, hogy a fa kettészakította a busz elejét. Információnk szerint a sofőr rosszul lett, ezért nem fékezett az úton. A buszt vezető férfi beszorult a roncsba, súlyosan megsérült. Őt és hét utasát kórházba szállították.

Elítélték azt a tápiósági férfit, aki a vád szerint több kislányt is zaklatott szexuálisan. Az idős kora és betegsége miatt viszont enyhébb ítéletet kapott. Az egyik zaklatott kislány édesanyja nyilatkozott a Tényeknek: azt mondta, felháborodva állnak az ítélet előtt és azt sem értik, a férfit miért engedték haza, a gyerekek közelébe.

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Hetek óta hiány van egy TB által támogatott pulzus- és vérnyomáscsökkentő gyógyszerből. A szívbetegek ugyan megvehetnek egy másik készítményt, az azonban 20-szor többe kerül, mint az államilag támogatott termék. A betegek hiába várnak, mégsem szállítják a gyógyszertárakba a mintegy 100 forintos gyógyszert.

 

Elítélte a bíróság azt a férfit, aki május végén büntetőfékezett, majd le akarta szorítani a másik autóst az M0-s autóúton. A sofőr ámokfutását rögzítette a másik autó fedélzeti kamerája. Az erőszakos sofőr egy hamis rendőrigazolványt is elővett. A bíróság most több százezer forintra büntette az agresszív sofőrt és egy évre bevonták a jogosítványát.

Egy zárlatos jakuzzi miatt gyulladt ki egy garázs és a szomszédos ház is Vácon. Az épület tetejének egy része megégett és még egy ablak is kitört. Az óriási lángokat gyorsan sikerült megfékezni. A garázs tulajdonosai nem voltak otthon, a szomszédok hívták ki a tűzoltókat. A lángokat hatalmas robbanások kísérték.

Árokba hajtottak egy lopott busszal Kulcsnál, a járatot totálkárosra törték. A busszal a sofőr leparkolt, az indítókulcsot benne hagyta, az ajtókat kívülről bezárta. A tolvaj először a településen egy villanyoszlopnak ment, majd az árokba borult vele. A tettest elfogták, egy 19 éves helyi férfi lopta el a buszt.

Életveszélyesen biciklizett egy férfi a 8-as számú főúton hétfőn délután. Az esetről videó is készült, amit egy autó utasa készített. Az út mellett nem volt leállósáv, a biciklis sehova nem tudott lehúzódni, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Egy szakember szerint már egy kisebb ütközés is életveszélyes lett volna.

relatedArticles]

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború, és onnan egy lépés az atomháború

origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

mandiner.hu

Ilyet még nem látott: akkorát padkázott a Suzuki, hogy repülő lett belőle

origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kókler áldozata lett Nikolett, még a gatyája is ráment a csaló szerelőre

INSIDER

Ebben nem lesz köszönet: majdnem az ország egészére riasztást adtak ki

INSIDER

"Nem adjuk fel!" - A Ripost olvasói segítettek a gyógyíthatatlan betegségekkel küzdő Karolának

INSIDER

Tragédia a Gyáli úton: Porsche gázolt el egy férfit - helyszíni fotók!