Létrehozva: 2021.04.21.

Újabb fordulat jöhet VV Fanni ügyében: Bizonyítási indítvány készül

Beférhet-e egy 160 centis lány és egy ruhákkal teli bőrönd egy Citroën Cactus csomagtartójába? Erre a kérdésre keresi majd a választ a bíróság Novozánszki Fanni elrablásának helyszíni tárgyalásán. A válasz eldöntheti a vádlott további sorsát.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, felpörögtek az események Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében. Azt rebesgetik, a júniusi tárgyalás után már az utolsó, helyszíni tárgyalás következhet.

 

VV Fanni holttestét máig nem találták meg (Fotó: RTL II)

Ahogy azt a Bors elsőként megtudta, a kihelyezett tárgyalást annál a dunai stégnél tervezik, ahol a nyomozók és az FBI emberei szerint is a legvalószínűbb, hogy a vádlott megszabadult a celeblány holttestétől. Mindeközben a Bors azt is megtudta, hogy a védelem kulcsfontosságú bizonyítási indítvánnyal él, ami akár a vádat is megdöntheti.

A Citroën C4 Cactus típusú gépkocsi (Fotó: Shutterstock)

„Dr. Bálint Roland ügyvéd úr a 2020. január 9-i tárgyaláson több indítványt tett. Az egyik legfontosabb az volt, hogy egy, a vádlott bérelt autójával megegyező Citroën Cactus típusú gépjármű csomagtartójába tegyenek be egy bőröndöt, és feküdjön bele a sértetthez hasonló méretekkel rendelkező, azaz körülbelül 160 centi magas hölgy, és nézzük meg, elfér-e egymás mellett a kettő” – mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, aki hozzátette, a védelem még nem kapott visszajelzést arról, hogy mikor és hol fog megvalósulni a szóban forgó bizonyítási kísérlet.

Dr. Farkas Gabriella bírónő még nem nyilatkozott az indítványról, s annak megszervezéséről sem, úgyhogy az időpont még kérdéses, de ahogy a stéges tárgyalás, nyilvánvalóan ez az indítvány is egy helyszíni tárgyalást igényel. Ez pont úgy működik, mint a Fő­városi Törvényszéken tartandó tárgyalás, tehát a szereplőknek (vádlott, vád, védelem stb.) jelen kell lenniük” – tette hozzá a jogász nagybácsi, aki nem véletlenül várja a kísérletet.

Ha ugyanis be­bizonyosodik az állításuk, miszerint kivitelezhetetlen, hogy egy Cactus csomagtartójába bőrönddel együtt beférjen egy női test, és hogy Fannit sosem tette oda a vádlott B. László, csakis a hátsó ülésre és élve, akkor a vádiratban foglaltak – azaz, hogy Novozánszki Fanni holtteste a csomagtartóban volt, ráadásul tíz órán át – kétségessé válnak.

A vádlott az ölében vitte le Fannit a kocsihoz (Fotó: Bors)

Ahogy az autóban talált vérfoltokkal kapcsolatban is újabb kérdések merülhetnek fel, egy részükről ugyanis mai napig nem bizonyított, hogy a lánytól származik, és a szakértők nem zárták ki, hogy igazából a vádlott által vásárolt nyers húsból folyt ki, amit B. László blokkal igazolt.

Eközben a vád sem ül ölbe tett kézzel. Dr. Lichy József a na­pokban a Blikknek arról tett említést, hogy indítványozni akarja speciális régészbúvárok felfogadását a Szalkszentmárton közelében lévő dunai öböl újbóli átvizsgálására. Egy ottani, ko­moly helyismerettel rendelkező úr szerint ugyanis nem kizárt, hogy a holttest a bedobás után nem került a nyílt vízre, és a mai napig ott van.

„Hallottunk az ügyvéd úr tervéről, de a tárgyaláson nem tett ilyen indítványt. Talán meggondolta magát, hogy ez irreális kérelem” – tette hozzá dr. Brodmann.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

hirtv.hu

Rendkívül súlyos vádakat fogalmazott meg az Egyesült Államok Oroszországgal szemben

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria

INSIDER

Megszólalt a szakértő a jubileumi pontyfogóversenyről

INSIDER

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat! - Videó

INSIDER

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe