Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2021.07.10.

Szexuális ragadozókkal „érzékenyíti” a gyerekeket a San Franciscó-i melegkórus

Állítólag viccnek szánta a gyerekek átformálásáról szóló dalát a San Franciscó-i melegkórus. A baj csak az, hogy soraikban szexuális ragadozók és pedofilok dalolásznak. Felmerül a kérdés, hogy akkor hol a „poén”?

Egy San Franciscó-i melegkórus gyomorforgató dalban tudatta a nagyvilággal azt, amit az LMBTQ-szervezetek eddig tagadtak. Vagyis szerintük simán át lehet változtatni pusztán neveléssel valakit meleggé. Ők pedig azt ígérik, ezt fogják tenni. Feltett szándékuk átformálni a hagyományos neveltetésben részesülő gyermekek gondolkodásmódját.

A San Franciscó-i melegkórusban szexuális ragadozók és pedofilok dalolásznak
Fotó: Youtube

Sőt, dalukban konkrét üzenetet is megfogalmaztak: nem titkolt céljuk, hogy sajátos eszközeikkel, átváltoztassák az ártatlan gyermekeket.

A We convert your children (Átváltoztatjuk a gyermekedet) című daluk strófái különös jelentéssel bírnak. A dal a Youtube-on elérhető, és az alábbi strófával indul:

You think that we'll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you're correct / We'll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.”

Magyarul:

Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem – ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.„

 

A magyar jogalkotók helyesen cselekedtek

A világszerte óriási felháborodást keltett, készítői pedig ezt látva, rögtön behúzták a kéziféket: sietve revideálták az álláspontjukat, és azt állították, csupán „viccnek szánták” a provokatív muzsikát.

A tények ismeretében talán most már egyre többek számára világos lehet, miért hoztak jó döntést a magyar jogalkotók, amikor úgy döntöttek, távol kell tartani az efféle propagandát a gyermekeinktől.

A kormány nincs könnyű helyzetben, hiszen Soros György révén Magyarországon egyre intenzívebb kampányt folytatnak az LMBTQ-szervezetek, amelyek nyíltan és erőszakosan terjesztik a homoszexuális propagandát már a gyerekeknek is.

Nyílt titkok, hogy maga, Soros György és a hálózata finanszírozza azokat az álcivil NGO-kat, amelyeknek célja az óvodás, iskolás gyerekek befolyásolása.

Már nem csak Budapesten „színesít” a Pride

Az elmúlt években már nem csak budapesti sajátosság az évente megrendezésre kerülő Pride-felvonulás, illetve Pride-hónap, ami a meleg büszkeséget igyekszik népszerűsíteni: Soros hálózata egyre több vidéki városba viszi a szivárványos propagandát, így próbálva befolyásolni a gyermekeket.

Arról nem is beszélve, hogy manapság már alig-alig készül olyan sorozat vagy film, aminek az első képkockáiban – de előbb-utóbb biztosan – ne tűnnének fel nem heteroszexuális szereplők. Ezen bújtatott propaganda célja szintén az, hogy minél inkább „érzékenyítsék” a legártatlanabbakat.

Szexuális ragadozók a kórustagok között

Éppen ezért lehet különösen kínos az ilyesmit támogató szervezeteknek, hogy a videót készítő kórus néhány tagjáról újabb gyomorforgató titkok derültek ki!

A Kontra.hu derítette ugyanis ki, hogy a tagok soraiban nincs hiány szexuális ragadozókból és pedofilokból.

Szám szerint hat aberrált tagot tartanak számon, akik bejegyzett szexuális bűnözőkként szerepelnek a külföldi rendvédelmi szervek nyilvántartásában.

„Annyira jól sikerült a vicc, hogy teljesen komoly. Alább láthatóak azok a kórustagok, akik elítélt szexuális ragadozók és pedofilok. (Mármint: ez az a hat ember, akikről eddig kiderült, de bizonyosan alakulni fog még ez a szám.)” – írják a Facebook oldalukon.

Róluk bizonyosan kiderült, hogy ferde hajlamaik vannak, de ez a szám még változhat.

Felmerül tehát a kérdés, hogy valóban jó vicc volt-e efféle dalt kreálni a külföldi LMBTQ-szervezetnek? Mindegy, így vagy úgy, de ez a viselkedés vérlázító. Akár viccből csinálták, akár komolyan...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélyes túra az andalúziai El Caminito del Rey

origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

borsonline.hu

„Lebeg, és nem repülőgép” – ezek voltak a rejtélyes körülmények közt eltűnt pilóta utolsó szavai

vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

magyarnemzet.hu

Haaland reagált a brutális kritikára, Roy Keane ezt nem teszi zsebre

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

ripost.hu

Hogy megnőttek: 30 év után újra együtt a Mrs. Doubtfire gyereksztárjai, így néznek ki most

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Top 5: Ekkor nézz az égre és minden vágyad teljesül

INSIDER

„Betörte a fejét és addig rugdosta, míg leszakadt a lépe, mégis visszament a bántalmazójához” - családja aggódik Andreáért

INSIDER

Vajon elég bátor vagy, hogy nekivágj ennek a 10 kérdésnek?

INSIDER

Gyász: meghalt Simon István