Létrehozva: 2021.11.03.

Gyémántok, luxusruhák, elképesztő rongyrázás: szórta a tízmilliókat esküvőjén a Momentum botrányos képviselője, Cseh Katalin

Égette a tízmilliókat az esküvőjén a milliárdos EU-s pályázati ügyekbe keveredett Cseh Katalin.

Ahogy arról már a Ripost is beszámolt, luxusesküvőn házasodott össze Cseh Katalin és Berg Dániel 2021 augusztusában. A Bennfentes most megszerezte a luxuslagzi fotóit is: arany, pezsgő és elképesztő rongyrázás mindenütt. Míg a rendre biztonsági őr figyelt, a fotókat a Momentum belső köreiből szivárogtatták ki.

Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek – ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit. A luxus szó talán nem is fejezi ki pontosan azt a rongyrázást, amellyel az ifjú politikusok megmutatták a világnak: a pénz nem számít.

Persze volt is miből költeni, hiszen a Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek összejátszhattak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amely a cégcsoportban már készen állt.

Azonban a botránnyal mit sem törődve, Cseh Katalin és vőlegénye, a szintén momentumos Berg Dániel úgy döntöttek, megmutatják a világnak, hogy

a luxust is lehet a legfelsőbb szinten űzni.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése többmillió forintba kerül. Azonban azt elképzelni sem tudtuk, hogy a műgonddal megtervezett esküvőnél a legapróbb dolgok is többe kerültek, mint egy család egyheti nyaralása.

Ahogy a képeken is jól látszik, az impozáns helyszínt műgonddal összeválogatott dekoráció színesítette, amelyet a milliárdosok, pezsgő és kokain világát bemutató A nagy Gatsby tematikája ihletett.

A vendégeknek is ez volt a dress code. Ezért a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár többszáz ezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

De a vendégek öltözete semmi volt az ifjú pár ruhakölteményeihez képest! Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxus ruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin bőrébe, ha csak egy próba erejéig is.

A menyasszonyi cipő miatt sem kell a momentumos politikusnak szégyenkeznie, hiszen az is egy olyan márka, amely itthon nem kapható, Amerikából megrendelve viszont máris Hamupipőke gyémántcipőjében érezheti magát, aki lábára ölti a cipőkölteményt.

De ilyen drága helyen, a drága vendégsereg védelmére is szükség van, ezért biztonságiőrök vigyázták a szertartás és a lagzi nyugalmát, hogy aztán a nem mindennapi menyecskeruhát is felölthesse Cseh Katalin. A nagy Gatsby stílusban megtervezett – vélhetően egy híres magyar tervező az ifjú EP-képviselőre tervezte és varrta – luxusdressz ára akár többszázezer forintra is rúghat.

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége biztosan millión felüli összeg volt, ha nem a tízszerese.

De nemcsak az ékszerek pompáztak arany színben, hanem még a sütemények is arany porral voltak bevonva, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

magyarnemzet.hu

Összecsaptak a rendőrök a tüntetőkkel a munka ünnepén + videó

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Orbán Viktor: A háború és a béke közötti választóvonalon állunk

INSIDER

„Szemét, iszonyú bűz, és patkányok mindenhol” - 10 éve küzd szomszédjával Zelka

INSIDER

Neked menne? Ez a teszt tuti, hogy megizzaszt!

INSIDER

Szentkirályi Alexandra a felújított Városligetben piknikezett a budapesti fiatalokkal