Létrehozva: 2021.12.17.

Tarlós István: Karácsony Gergely sunnyog és szenilisen csapong!

Karácsony Gergely sunnyog, arról kamuzik, ami meg sem történt – mondta a Metropolnak Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere a Városháza-botrányról.

Karácsony Gergely sunnyog, arról kamuzik, ami meg sem történt – mondta a Metropolnak Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere a Városháza-botrányról. A most miniszterelnöki megbízottként dolgozó politikus szerint 9 év alatt összesen nem mutogattak annyit visszafelé, mint Karácsony Gergelyék az elmúlt két évben.

„Szenilis csapongásnak lehet nevezni Karácsony Gergely részéről azokat a népámító teszteket, hogy a Városháza esetleges eladási szálai egyenesen Putyin orosz elnökig vezetnének, vagy hogy épp azok próbálnának most fővárosi telkeket értékesíteni, akik már évek óta nincsenek a Városházán” – vélekedik Tarlós István. Nehezen tudnám elképzelni Putyin elnököt, amint Karácsonnyal rivalizál a budapesti városházáért. Legközelebb majd Karácsony biciklijére vet szemet, ha így megy tovább…” – ironizált a volt főpolgármester.

Fotó: Ripost

Miért figyelne egy titkosszolgálat egy főpolgármestert?

„Az a varázslatos történet is inkább az önimázsépítés népmesei körébe kívánkozik, hogy Karácsony főpolgármester urat különféle titkosszolgálatok követnék. Ha titkosszolgálat figyel meg valakit, ritkán hívja fel magára a figyelmet, még kevésbé koncentrál arra, hogy a célszemély behajtott-e egy buszsávba” – mondja Tarlós. „Ez a megfigyelősdi hisztériakeltés elég összefüggéstelennek tűnik. Próbálkoztak vele a 2019-es választás idején is. Akkor sem tűnt valódinak, de most aztán igazán mi az ördögért figyelnék meg a parlamenti választás szempontjából már kevésbé fontos főpolgármestert? Aki ilyen valószínűségű képzelgést bemondásra elhisz, azzal bármit el lehet hitetni” – mondta a lapnak Tarlós István.

„Karácsony támadva védekezik”

„A jelek szerint a főpolgármester most éppen indulatosan támadva védekezik. Naponta kiabálva kinyilatkoztatja ugyanazt, hogy Gansperger úr ma is tetőtől-talpig fideszes. Aztán jönnek azzal, hogy összevágott a szalag. Látott már a világ ilyet, ez tény. De az mégis különös, ami a tévékben elhangzott. Hogy Bajnai úr ráismer a saját hangjára? Azt is mondja, hogy Gansperger úr neki régi barátja, de több is, a harcostársa, akivel együtt álltak a barikádon? Ilyen szalagot is meg lehet vágni, de hogy kell ezt elképzelni? Esetleg a beszélgetés végén azt mondta volna, hogy „ja, nem”? – kérdezi Tarlós.

Fotó: Magyar Nemzet / Mirkó István

„A bizottság egy vicc, az én korszakomat másfél éve vizsgálgatják”

„A minap alakult „Városház bizottság” összetétele miatt 'renonszt' kellett volna mondani. Szokatlan módon épp a vizsgálandó csoport emberei vannak többségben, így érdemi munkára aligha lehet képes. Különösen így, hogy tételesen megszabták a vizsgálódók számára, hogy kizárólag mely szempontjaival foglalkozhatnak az ügynek. Kikötötték, hogy Gansperger úrnak csakis az állítólagos fideszes kötődéseit firtassák, továbbá vizsgálódásukra mindösszesen 20 nap időt biztosítottak. Összehasonlításként említem csak, hogy a mi ciklusainkat vizsgáló bizottságuk már másfél éve tevékenykedik (eredménytelenül), és az eredetileg is rendkívül hosszú határidejükhöz képest, még kaptak a közelmúltban újabb 240 nap hosszabbítást a kutakodáshoz” – avatta be a Metropolt Tarlós István.

A Városháza nem segíti a tisztánlátást az ingatlanmutyikról

„Néhány napja kitették az internetre az utóbbi néhány év ingatlanügyleteinek iratait. A ránézésre nagy mennyiségű anyag a teljesség látszatát kelti, de ha valaki beleolvas, arra juthat, hogy a sajtóban nagy port felvert felvetések megvilágítása szempontjából, nem jelentős az informatív értéke„ – mondta Tarlós. Az iratokban olvashatók nem erősítik meg a hírekben elhangzott vádakat, de nem is cáfolják ezeket. Nem adnak idevágó válaszokat. Visszatérve a Városháza-eladási ügyre – aminek felmerült tervét végül már nem is cáfolják – nehezen vitatható, hogy a városvezetés meglepően suta és ellentmondásos védekezései sem segítik a tisztánlátást” – véli a volt főpolgármester.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden száj tátva marad a Real-sztár őrjítően szexi, új barátnőjének fehérneműs képeitől - galéria

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

mandiner.hu

Czutor Zoltán: Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart (VIDEÓ)

origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Dallos Bogi megmutatta kisfia cuki arcát: „Gyönyörű szeme van a kishercegnek” - Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Orbán Viktor: A háború és a béke közötti választóvonalon állunk

INSIDER

„Szemét, iszonyú bűz, és patkányok mindenhol” - 10 éve küzd szomszédjával Zelka

INSIDER

Neked menne? Ez a teszt tuti, hogy megizzaszt!

INSIDER

Szentkirályi Alexandra a felújított Városligetben piknikezett a budapesti fiatalokkal