Létrehozva: 2023.01.07.
Módosítva: 2023.01.07.

Azt hitték, ő a fiatal Wednesday – világsikereket ér el a 11 éves Emma – Videó!

Balla Riana Emma tehetséges magyar színészként, énekesként és forgatókönyvíróként is már most nemzetközi sikereket ér el. A lány több világsztár elismerését is kivívta, holott mindössze 11 éves.

Balla Riana Emma 7 éves kora óta több mint 80 versenyen vett már részt a zene-, a film- és a színházművészet műfajaiban. A versenyzés ötlete is az övé, ahogyan maga a szereplés, mint mondta:

Már egészen kicsi korom óta szeretek szerepelni.

Balla Riana Emma több mint 20 díjat nyert már.
Balla Riana Emma több mint 20 díjat nyert már Fotó: Vaskó Tamás / Metropol

Zsenge kora ellenére céltudatos színésznő, ugyanakkor nem várja, hogy bármi az ölébe hulljon. Minden egyes lépcsőfokot végig szeretne járni, amire részben azért van lehetősége, mert magántanuló, így az átlagostól eltérő életmódját, a színészi pályát és a gyermeki létet könnyebben össze tudja egyeztetni.

A fiatal lány játszott már a Miskolci Nemzeti Színházban és a Budapesti Operettszínházban is. Szerepelt továbbá a The Alienist – Angel of Darkness és a Jack Ryan amerikai sorozatban, a Defekt játékfilmben, a Borderlands amerikai mozifilmben és a Frightime, a Curtis élete, a Cinquecento jövője, az Arkangyal egyes, A Hetedik napon és a Rianás című filmben is.

Balla Riana Emma több mint 20 nemzetközi díjat kapott interjúnk elkészültéig. 2022-ben a rangos Best Actor & Director Awards (New York) a legjobb gyerekszínésznek választotta, és Platina díjjal tüntette ki, ez a díj az egyik azok közül, amik a legközelebb állnak Riana Emma szívéhez. Díjat kapott New York mellett Chicagóból, Hollywoodból, Kanadából, Párizsból, Svédországból és Indiából is.

Balla Riana Emma és Dakota Fanning, közös munkájuk során.
Balla Riana Emma és Dakota Fanning, közös filmjük forgatása alkalmával Fotó: Balla Riana Emma Management

A csupán 11 éves Emma olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint például Jamie Lee Curtis, Cate Blanchet, Haley Benett, Luke Evans, Dakota Fanning, Daniel Brühl és Nina Hoss.

Jamie Lee Curtisszel is forgattam együtt, és tényleg varázslatos színésznő! Nagyon-nagyon kedves, én nagyon megkedveltem és kaptam is tőle egy névre szóló ajándékot, egy túlélőkést, ugye, a filmhez illően.

– mesélte el a Metropolnak Riana, aki a Borderlands forgatása során dolgozott együtt a híres amerikai színésznővel és a tőle kapott ajándékot is viszonozta, melyről Jamie Lee Curtis a Facebook-oldalán is posztolt.

Riana Emma korát meghazudtoló tudatossággal és alázattal készül szerepeire. Nagyon sok filmet és sorozatot néz, melyekben a színészi játékot és a mimikát is mindig figyeli. Az amerikai sorozatok közül a két kedvence a Stranger Things és a Wednesday. Előbbiből példaképe Millie Bobby Brown, akinek pályájának kezdetét a sajátjához tartja hasonlónak. A Wednesdayből ismert Jenna Ortega mellett, a fiatalkori főszereplőt eljátszó híres magyar színésznő, Váradi Karina játékát pedig elképesztőnek tartja és egyszer ő maga is szívesen szerepelne a sorozatban.

Kérdezték tőlem egyébként, hogy én játszottam-e Wednesday kiskori énjét. Hát nem, de nagyon nagy elismerésem annak a kislánynak, mert őt is figyeltem abban a sorozatban és nagyon tetszett a játéka, tényleg nagyon hiteles volt.

– osztotta meg a Metropollal miskolci otthonában Balla Riana Emma.

Legújabb kisjátékfilmje a Rianás, melynek történetét és forgatókönyvét is ő maga írta. Mivel Riana Emma filmszerepei javarészt drámai és thriller műfajúak, így nem meglepő az ilyen stílusú történet tőle. A színésznő bevallása szerint egyébként azért tudja jól eljátszani az ilyen típusú szerepeket, mert lelkileg és érzelmileg nagyon érzékeny művész, ami miatt jól rá tud hangolódni az egyes karakterekre. A Gál Sándor rendezte FrightTime című 5 perces minihorror film előzetese pedig már megtekinthető a mozikban.
 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza a hadüzenetre

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

borsonline.hu

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Hihetetlen dolog derült ki Marics Peti randizási szokásairól

astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

INSIDER

Két halálos áldozat Alsónémediben: hídról zuhant csatornába a lovaskocsi

INSIDER

Ezreket spórolhatsz az egynapos sztrádamatricával. Mutatjuk, hogyan csináld!

INSIDER

Aggasztó: keresik a 14 éves Natáliát, nagyszülei otthonából tűnt el