Létrehozva: 2023.05.09.

Genderideológiát tanítanak az amerikai kötődésű budapesti elitképzőn

A képzés éves tandíja legkevesebb 1,175 millió forint.

Szerző Ripost

A Milestone Institute jóvoltából immáron genderideológiát is tanulhatnak a diákok Budapesten – írja a Magyar Nemzet a Tűzfalcsoport cikkére hivatkozva. A tényfeltáró blog információi szerint a 2010-ben létrehozott intézmény angol nyelvű elitképzést biztosít diákok számára, s abban segít a Magyarországon tanuló diákoknak, hogy külföldi, elsősorban angol és amerikai egyetemekre nyerjenek felvételt. Mindezt persze nem ingyen, az intézet éves tandíja legkevesebb 1,175 millió forint, bár ez különböző ösztöndíjakkal valamelyest csökkenthető.

Az interneten nyílt forrásból elérhető információk szerint a Milestone Institute mögött álló cég a Milestone Consulting Kft., amely az utolsó elérhető, 2021-es pénzügyi beszámoló alapján abban az évben mintegy 243,711 millió forint nettó árbevételre tett szert. A tanácsadó intézet alapítói Greskovits György, Zeitler Ádám és Léderer Dániel. Utóbbi 2009 és 2010 között, Bajnai Gordon kormányzása idején a Miniszterelnökségen dolgozott a Nemzetbiztonsági és Külpolitikai Titkárság titkárságvezetőjeként. 

Nem mellesleg jól beágyazott liberális családból származik, édesapja a kommunista újságíró, Léderer Pál, aki a Népszabadság külpolitikai újságírójaként éppúgy megtalálta a helyét, mint a Világgazdaság és a HVG moszkvai tudósítójaként. Testvére, Léderer Sándor a Soros-hálózatban tevékenykedik, ő hozta létre a K-Monitort, másik testvére pedig Léderer András, aki a Magyar Helsinki Bizottság menekültügyi programjában dolgozik, korábban pedig évekig az SZDSZ Új Generáció országos ügyvivőjeként, majd 2008-tól a Szabad Demokraták Szövetsége Országos Ügyvivői Testületének tagjaként tevékenykedett. 

A DK által vezetett Erzsébetváros egyébként jelentős segítséget nyújt a Milestone Institute terjeszkedésében. Niedermüller Péter polgármester ugyanis még 2021-ben úgy döntött, hogy a VII. kerületi Wesselényi utca 17. szám alól kilakoltatja Breuer Pétert és az általa vezetett Heti TV stúdióját, amely Európa egyetlen zsidó televíziója. Az Erőművházként ismert Wesselényi utcai épületbe ezután nem más költözött be, mint a Milestone. 

A Tűzfalcsoport szerint az eset azért is visszás, mert az ingatlan bérleti jogára pályázók közül a tehetséggondozó intézmény ajánlotta a legalacsonyabb bérleti díjat, mégis ők nyertek a pályázaton, amely kiírásakor a kerület vezetése egyébként az önkormányzatok „kivéreztetésére” hivatkozott. 

Kiderült az is, hogy az intézmény falain belül olyan eseményt rendeztek a közelmúltban, amely egyértelműen szembemegy a magyar emberek által a 2022-es gyermekvédelmi népszavazáson kinyilvánított világos akarattal.

Itt hirdettek meg ugyanis egy 2023. január 17-én lezajlott eseményt LMBTQ a judaizmusban címmel, amelyen a poszter szerint a zsidóság történetében szereplő LMBTQ-szereplőkről és a vallás szexualitásra vonatkozó tanításairól beszélgettek a Zsidó Klub keretein belül. Adott esetben kiskorúnak minősülő diákok előtt is.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

magyarnemzet.hu

Szakértő mondta el, miért késsel és nem szavakkal szúrt vissza az általános iskolás késelő

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

magyarnemzet.hu

Szép lassan elszivárognak a magyar munkavállalók Ausztriából

origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

mindmegette.hu

Vigyázz, átverhetnek a mézédes magyar epret kínáló utcai árusok!

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Korai volt az öröm? Újabb fordulatot tartogat az időjárás

INSIDER

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

INSIDER

Kiderült, mikortól lesz olcsóbb az üzemagyag – Érdemes még egy kicsit várni a tankolással

INSIDER

Top5: Brutális karambol Környén, hazugsággal kampányolt Magyar Péter, tizenkét ember vert félholtra az utcán egy férfit…