Létrehozva: 2023.07.16.

Tragédiába fordult a balatoni nyaralás, maszturbáló idős asszony sokkolta a budakalásziakat

Egy családapa belefulladt a Balatonba, kiakadtak a budakalásziak egy maszturbáló, idős asszony miatt, lehet, hogy nem bontják le a ceglédi sportpályákat - ezeket a cikkeket olvasták a héten a legtöbben a Riposton.

Tragikus jelenetnek voltak szemtanúi a Balatongyörökön strandolók hétfőn. Mint azt a Ripost megtudta, egy harmincas éveiben járó családapa 4 és 8 éves gyermekével nyaralt a Balatonnál. Hétfőn vízibiciklizni indult a gyerekekkel, de a móka tragédiával végződött. Az apuka felhevült testtel beleugrott a vízbe, de a gyerekek hiába várták, hogy előbukkanjon, a víz alatt eltűnt. A megrémült kicsiket a strandolóknak kellett kihozniuk a vízből, a vízibiciklivel együtt. Az apukát próbálták megkeresni, de nem sikerült megtalálniuk. A szörnyű tragédia után a gyermekek édesanyja azonnal a helyszínre utazott Budapestről és gondjába vette a kétségbeesetten síró gyermekeket – árulta el lapunknak az egyik férfi, aki szintén ott fürdőzött a tragédia idején. A férfi sajnos vízbe fulladt, holtteste azóta előkerült, erősítette meg lapunknak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. A rendkívüli halálesetet jelenleg közigazgatási eljárásban vizsgálják. 

Idén már öten fulladtak meg a Balatonban (Képünk illusztráció) Fotó: Ripost

Budakalászon régóta egy idős asszony zaklatja a járókelőket. A szemtanú szerint a 60 év körüli nő a Pomázi úton áll a birtoka szélén, közvetlenül az utcán és önkielégít, miközben bámulja az arra elhaladókat. A helyiek közül többen is összevesztek azon, hogy normális-e az, amit az asszony művel. 

Én már elkerülöm ezt a szakaszt, mert tudom, hogy megint kint lesz a néni

 – mondta korábban lapunknak Balázs.

Old,Woman,Walking,Down,The,Street,With,Walking,Stick
Egyeseket nem zavar az idős asszony viselkedése. Fotó: Hieronymus ( Illusztráció )

Hónapok óta feszült a hangulat Cegléd városában, ahol két nyugdíjas feljelentése miatt lakat került két, gyermekek által kedvelt sportpályára. A Köztársaság utcában, a volt tiszti lakótelepnél, illetve a csokiházaknál lévőtől kellene elbúcsúzniuk a sportolni vágyó fiataloknak. A feljelentők hangoskodásra és labdapattogtatásra panaszkodtak. Most a Kúria felfüggesztette a labdázók ügyében hozott ítéletet. A két lakó 21 éve éve költözött oda, azóta folyamatosan „fúrják” a két sportpálya létjogosultságát. Az 1970-ben épült focipályák a lakótelepi épületek között helyezkednek el: az akkori lakóközösség kérte, hogy a gyerekek tudjanak a közelben játszani. A helyiek szerint körülbelül hat éve kezdett elmérgesedni a helyzet.

Két nyugdíjas miatt zárták be a helyi labdázót (Fotó: Ripost)

Elemér hajléktalanként beköltözhetett egy budafoki kis erdei házikóba; nemrégiben azonban valakik felgyújthatták azt. A férfi három kutyájából egy elpusztult, a másik kettőt pedig elveszítheti. A tulajdonos engedélyével - hogy megakadályozzák a területen az illegális szemétlerakást - huszonhárom éve a hajléktalan Elemér feleségével Zsuzsával beköltözhetett a közművek nélküli házikóba. Július hatodikán Elemér arra ért haza, hogy a háza lángokban áll. Az ingatlanban három kutya tartózkodott, egy el is pusztult a tűzben, a másik kettőt ki tudták szabadítani a tűzoltók. A házaspár több munkahelyen dolgozik és tisztességesen él. Valakit, vagy valakiket azonban zavarhatott az erdőben álló kis házikó, mert nagy valószínűséggel a távollétükben benzinnel lelocsolták az épületet és felgyújtották azt.

Elemér nagyon aggódik a kutyáiért Fotó: Budafoki Kutya-mentő CHIP-et Csapat 

Hamarosan nagy öröm éri a nyugdíjasokat, ugyanis jelez a telefon, másoknál pedig csenget a postás. A 2023. július havi nyugdíj 12-től érkezik. A nyugdíjak és nyugdíjszerű ellátások kifizetése havonta történik. Postai vagy elektronikus úton kapják meg pénzüket az érintettek, attól függően, hogy melyik folyósítási formát választották. Az utalás általában az adott hónap 12. napján, vagy ahhoz legközelebbi munkanapon érkezik, ebben a hónapban szerdán. A Magyar Posta az ellátásban részesülőket a kézbesítési napokról rendszerint előző év novemberében tájékoztatja. A postai kézbesítést kérő nyugdíjasok ekkor kapják meg a nyugdíjkifizetési naptárat, amelyben benne van, hogy pontosan melyik napon számíthatnak az ellátásokra. A kifizetési időszak általában az adott hónap 11-14. napjától eltarthat az adott hónap 24-28. napjáig is, a kifizetésre ugyanis nincs egységes szabály. A júliusi nyugdíj is kifizetési naptár szerinti napon fog megérkezni.

nyugdíj,nyugdíjas
Szerdán kezdik el kézbesíteni a júliusban érkező nyugdíjakat. (Képünk illusztráció) Fotó: Shutterstock

 



 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan helyen bukkant fel A Nagy Ő nagyszájú döntőse - fotók

origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan vallomása: újra gyógyszeren élt a szorongás miatt

origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Korai volt az öröm? Újabb fordulatot tartogat az időjárás

INSIDER

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

INSIDER

Kiderült, mikortól lesz olcsóbb az üzemagyag – Érdemes még egy kicsit várni a tankolással

INSIDER

Top5: Brutális karambol Környén, hazugsággal kampányolt Magyar Péter, tizenkét ember vert félholtra az utcán egy férfit…