Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.09.

Kiszivárogtak az augusztus 20-ai étel- és italárak: ennyiért érezhetjük jól magunkat a rendezvényeken

A kedvezményes étel- és italkínálatot a Szent István Nap pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók.

A szervezők célja, hogy a Szent István-napi étel- és italkínálat mindenki számára elérhető és megfizethető legyen, ezért a kilátogató vendégek idén is fix áron vásárolhatják meg ezeket. A költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek, így az ásványvíz, a sör és a perec ára változatlan tavalyhoz képest, a további termékek ára pedig csak minimálisan növekedett, de továbbra is jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt.

Fotó: Koszticsák Szilárd

A széles termékpaletta és a megfelelő kiszolgálás érdekében a rendezők számos olyan céggel működnek együtt, akik tapasztalatban, minőségben és termékpalettában is megfelelnek az elvárásoknak. Ilyen partner a Szentkirályi Ásványvíz, amely az ásványvizet, a Borsodi Sörgyárak Zrt., amely a Szent István Nap sörét biztosítja csapolva és dobozos kiszerelésben, valamint a Pepsi Cola, amely kétféle kólát kínál a rendezvényen. Borból is széles választék lesz elérhető a Kancellár Birtok jóvoltából, míg az évszázadok óta tradicionális vendégváró ital, a pálinka is több ízben lesz kapható a Nobilis Pálinkát gyártó Spirits-68 Kft.-vel kötött partnerség eredményeként.

A Szent István Nap termékeit árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István Nap-logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől. Itt megtalálhatók a Szent István Nap logóval ellátott hivatalos termékek, illetve a további fix áras árukínálat is.

 

Szent István Nap logós fix áras termékek:

Szentkirályi Ásványvíz (szénsavas és szénsavmentes): 190 Ft

Extra dús ásványvíz (1dl): 99 Ft

Pepsi Cola (0,5l): 320 Ft

Pepsi Max (0,5l): 320 Ft

Dobozos Borsodi (0,5l): 350 Ft

Csapolt Borsodi (0,4l): 350 Ft

Kancellár bor (1 dl): 220 Ft

Nobilis Irsai pálinka (4cl): 750 Ft

Pirulo görögdinnye alma jégkrém (73ml): 390 Ft

Bécsi perec (kb. 100gr): 300 Ft

Pogácsa (kb. 80 gr): 275 Ft

A Szent István Nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon és a hamarosan frissülő mobilapplikáción érhetők el. A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.

Elképesztő látványshow várja az ünneplő tömeget Budapesten

A tűzijátékot szervező cég sajtóreferense, Kotasz Gergő a Ripostnak elárulta, hogy mi mindent tartogat az idei tűzijáték, és azt is megtudtuk, hogy honnan lesz érdemes nézni az elképesztő fényáradatot. 

A Nuvu Kft. április óta készül az eseményre, a tűzijáték látványtervezője, Seres Anikó pedig már év elején elkezdte a munkát, hogy tökéletes látvány fogadja a nézőket a fővárosban és a televízió képernyőjén keresztül. Az idei műsor közel 30 percen keresztül fog tartani, több felvonásban, a tűzijáték mellett pedig drónshow és fényfestés is látható lesz, de újdonsággal is készülnek a szervezők.

Idén a legnagyobb pirotechnikai eszköz egy 250 milliméteres bomba, ami közel 250 méter magasan fog bontani az égen. Emellett számos egylövéses termék, mozsár, római gyertya és egyéb fog feljutni az égbe 20 métertől egészen 250 méter magasságig. 

Kotasz Gergő szerint azok, akik személyesen szeretnének kilátogatni, a partszakaszról látják majd a legjobban a tűzijátékot, de Budapest és a környező települések magasabb pontjairól szintén jól látható lesz a show. Sokak kedvence évről-évre a Gellért-hegy és az Erzsébet-kilátó, de a Budai rakpartról is testközelből csodálhatjuk a látványosságot. 

Zuhanásba kezdett az infláció

Ahogy arról a Ripost beszámolt, Az elemzői várakozásnak megfelelően a nyáron erőteljes csökkenésnek indult az inflációs adat. Idén júliusban 17,6 százalékos volt a drágulás a tavalyi azonos hónapban mért árakhoz képest, ami azt jelenti, hogy egy év óta először sikerült 20 százalék alá szorítani az inflációt. 

Talán ennél is jobb hír, hogy a Központi Statisztikai Hivatal kedd reggeli közleménye szerint júliusban 0,9 százalékkal mérséklődtek az élelmiszerárak a júniusi adatokhoz képest. 

Ezen belül a tojás 5,0, a tej 4,4, a kenyér 3,9, a vaj és vajkrém 3,8, a tejtermékek 3,4, az idényáras élelmiszerek (burgonya, friss zöldség, friss hazai és déligyümölcs összesen) 2,8, a baromfihús 2,6, a sajt 2,5, a száraztészta 2,0 százalékkal kevesebbe, míg a párizsi és kolbász 1,0, a csokoládé és kakaó pedig 0,9 százalékkal többe került

 

origo.hu

Mikes Anna elképesztő formában, a legrövidebb szoknyájában tért vissza

origo.hu

Itt a világháború, egy EU-tagország katonákat küld Ukrajnába

life.hu

Met-gála 2024: táncuk is bizonyítja, még mindig lángol a szerelem Nicol Kidman és férje között - Fotó

vg.hu

Üzemanyag: mindent beleadnak a kereskedők – péntektől eddig nem látott mértékben csökken a benzin és a dízel ára

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

hirtv.hu

Paláver – Rost Andrea egyelőre megúszta: Magyar Péter arra utasította a világhírű énekest, hogy tempósabban énekeljen + videó

mindmegette.hu

Elő a bográcsokkal! Ez a magyaros gulyásleves lehet a kerti partik királya

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

hirtv.hu

KOMMENT! Új közéleti talkshow Mészáros Nórival hétfőtől csütörtökig 17.50, HírTV! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„Gyurcsány-árnyékkormány” vezeti ma Budapestet: Gyurcsány emberei herdálták el a budapestiek pénzét

INSIDER

Magyar Péter trükkje pofonegyszerű: kaméleon módjára változtatja saját álláspontját

INSIDER

Bevállalós lányokat toborzott interneten Magyar Péter polgármesterjelöltje

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Figyelmeztet a szakember: ez az időjárás már az egészségünkre is veszélyes

INSIDER

Itt lesznek lezárások és forgalmi rend változások a kínai elnök látogatása kapcsán

INSIDER

Ha ilyen üzenetet kapsz, nehogy bedőlj, mert átverés!

INSIDER

Így néz ki ma az érettségizés Magyarországon - galéria