INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2023.11.16.

Hajléktalan támadt rá egy édesanyára és autista kislányára Zuglóban

Megszaporodtak Zuglóban az olyan támadások, melyeket hajléktalanok követnek el. A lakosok félnek és tehetetlennek érzik magukat az elszaporodó erőszakkal szemben.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy hajléktalanok esnek neki ártatlan járókelőknek az utcán. Többször beszámoltunk már olyan esetről is, ahol tömegközlekedés közben zaklatták az utasokat. A napokban egy zuglói édesanyát bántalmaztak a buszon, amikor éppen 10 éves autista kislányát vitte az iskolába. Lapunk kiderítette: nem ez az első eset, hogy a bántalmazó nő emberekre támadt. 

Több emberre is rátámadt Zuglóban az idős, hajléktalan nő  Fotó: Olvasói

Dorina éppen 12 éves kislányát vitte az iskolába. A Bosnyák téren fel is szálltak a buszra, amikor a mögötte lévő ülésre egy ápolatlan és látszólag zavart állapotú középkorú nő foglalt helyet.

Már akkor rossz előérzetem volt, de még magamban meg is jegyeztem, hogy ne legyek ennyire előítéletes. Percekkel később elkezdett ordibálni és köpködni a buszon, majd a semmiből egyszer csak nyakon vágott. 

– részletezte lapunknak az édesanya, aki azt is megosztott a Riposttal, hogy a kislánya, aki autista megrémült, ő próbálta nyugtatni.

"Alapjáraton is nehéz a tömegközlekedés egy autista gyerkőccel. Az ilyen helyzetek egyáltalán nem könnyítik ezt meg. Főleg, hogy a sofőr sem tett semmit. Nem szállították le, tovább utazott nyugodtan."

 – mesélte felháborodva Dorina.

A Ripost megtudta, hogy nem ez az első eset, hogy az említett nő problémát okozott a kerület lakóinak. Nagyon jól ismerik őt már a környéken élők és próbálják elkerülni, amikor csak tehetik.

"Már évek óta erre lődörög, főleg a 3-as villamos és a 80-as troli, amiket preferál. Előszeretettel ordít, csapkod, rugdos és köpköd. Koszos, mocskos és rettentően büdös is! Egyszer ültem a trolin és pont felszállt és ott állt meg, ahol ültem. Felálltam, hogy jó messzire, hátra menjek, mielőtt észre venne engem."

Sajnos nem úsztam meg, mert ahogy elindultam úgy hátbavágott, hogy majd beszakadt a gerincem. Hátrafordultam és ráordítottam, hogy szálljon le, mert hívom a zsarukat. Elkezdett káromkodni, mocskolódni, köpködni, de leszállt. Alig voltunk páran a trolin, de a sofőr meg se moccant. Szerintem nem akarnak beleavatkozni.

– fejtette ki véleményét egy XIV. kerületi lakos.

"Múltkor a 80-as trolira szállt fel, ahol azonnal elkezdett hangosan káromkodni és még be is volt rúgva. Férjem kérte hogy legyen egy kicsit hallkabban, mert zavarja az utasokat. Annál jobban mondta, míg végül oda kiabáltam neki, hogy ha nem fejezi be, le fogom vágni a troliról. Nekem is van egy 8 éves autista kislányom, aki ott volt és nagyon félt. Csak azt nem értem hogy a vezető hallott mindent ilyenkor miért nem zavarja le?" – mesélte el saját történetét Katalin is. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

INSIDER

Két halálos áldozat Alsónémediben: hídról zuhant csatornába a lovaskocsi

INSIDER

Ezreket spórolhatsz az egynapos sztrádamatricával. Mutatjuk, hogyan csináld!

INSIDER

Aggasztó: keresik a 14 éves Natáliát, nagyszülei otthonából tűnt el