Létrehozva: 2017.12.12.

Nem hitted volna: Így néznek ki ma az Igazából szerelem szereplői!

Néhányan megdöbbentõ változáson mentek keresztül. Talán már fel sem ismernéd õket.

Te is imádod az Igazából szerelem című filmet? Te is minden évben újra megnézed karácsonykor? Nem vagy vele egyedül Ez a film megható, édes, kedves, humoros és elképesztően szeretni való.

Csakhogy miközben újra és újra megnézzük, hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy az évek bizony telnek. A szereplők pedig a valóságban velünk együtt öregszenek. Furcsa belegondolni, nem igaz?

1. Sam, ez az szupercuki és tündéri kisfiú talán minden néző legnagyobb kedvence. Naná, hogy időközben felnőtt az őt játszó Thomas Sangster. Íme, így néz ki most.

2. És emlékszel még a kisfiú szerelmére? A jelenetre, ahogy rohan a lány után a reptéren? Nos, a kislány, akit a filmben Olivia Olson alakított, a valóságban mára egy igazi bombázóvá cseperedett.

3. Az egyik leginkább szívet melengető karaktert alakította Liam Neeson. Melyik nő ne akarta volna megvigasztalni őt? Azóta jócskán megöregedett, de még így is nagyon sármos a színész.

4. Emma Thompson, a kis híján megcsalt, és nagyon csalódott feleség szerepében hatalmasat alakított a filmben. És megdöbbentő, de mintha nem fogna rajta az idő! Jobban néz ki, mint valaha!

5. Sután, esetlenül, viccesen és nagyon emberien mutatták meg a filmen, hogyan készül a valóságban egy szexjelenet, amelyben dublőrök helyettesítik a főszereplőket. Emlékszel még a jelenetekből a lányra? Így néz ki most.

6. Ó, hát persze, hogy imádtuk Natalie-t, a szókimondó, jószívű, cserfes, fiatal lányt, aki aztán "véletlenül" pont az elnökkel esik szerelembe... Martine McChutcheon igazán mesésen néz ki.

7. Döbbenet, de hiába égett belénk Hugh Grant örökké kölykös, pimasz, rosszfiús és egyben hűvösen angolos arca, bizony rajta is meglátszik az idő. Na nem mintha így már ne kedvelnénk a Miniszterelnök Urat!

8. Meglepően keveset változott a modellszépségű srác, akiért évek óta epedezik a kolléganője, hogy aztán a legforróbb pillanatban kudarcba fulladjon a randi. Na jó, talán egy kicsit még jobb pasi lett, mint akkor volt.

9. A magában tartott szerelemmel hősiesen megbirkózó lovag, Andrew Lincoln a barátjáért a romantikát feláldozó szuperpasi korosabb lett, de csúnyább egyáltalán nem. Igaz, már nem biztos, hogy egyből felismernénk, sőt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

hirtv.hu

Vezércikk – A Bajnai Gordon alapította szervezet tízezer aktivistáját foghatják be Magyar Péter kampányába + videó

life.hu

Esküvőjükről osztott meg soha nem látott fotót Katalin és Vilmos, de valami nem stimmel

hirtv.hu

Egy magyarországi mecset elleni támadást tervezett a 15 éves érdi fiú + videó

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

mindmegette.hu

Íme a legjobb kefires-burgonyás lángostészta receptje: háromféle feltéttel is kínálhatjuk

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-