Létrehozva: 2015.10.25.

Ledobták ruhájukat, megmutatták bájaikat a sportistennők - fotók

Keményen küzdenek a pályán és az edzõteremben egyaránt. Mindannyian sikeresek, népszerûek és nagyon vonzók. Olvasóink ezeket a sportolónõket nézték meg a legszívesebben.

Évről évre lenyűgözik a világot azok a sportolónők, akik az ESPN magazin kedvéért, és vélhetően egy nagyobb összegért, ledobják a ruhájukat. A %RIPOST% júliusban kezdte el a meztelenül pózoló hölgyek bemutatását. Azóta eltelt három hónap, a sorozatnak pedig nagy sikere lett.

Ezért nemrég úgy döntöttünk, legolvasottabb cikkeinkből összeállítjuk a pucér sportolónők top 10-es listáját. Az első rész után itt van a még erősebb folytatás. Íme, a legnépszerűbb csajok, plusz egy meglepetés!

5. Jamie Anderson (hódeszka)

A tavalyi téli olimpia aranyérmese imádja a természetet. Akár egy tó közepén lévő szikladarabon is képes kézen állni. Testrészei közül, saját bevallása szerint, az istentelen fenekét kedveli. Mottója: amit mondasz, és amiben hiszel, az megtörténik. Vajon ezek után hány pasi mondta ki, hogy bárcsak az elbűvölő Jamie lenne a barátnőm?

4. Serena Williams (tenisz)

Bár Serena nem egy tipikus szépségideál, mégis elképesztő szexi tud lenni. Ezt jelzi, hogy nővére, a modellalkatú Venus a listánk 8. helyén végzett, míg Serena csak alig csúszott le a képzeletbeli dobogóról. A teniszklasszisnak mára egyenesbe jött az önértékelése, elfogadta, sőt megszerette a testét. A popsimérete pedig napjainkban kifejezetten divatosnak számít.  

3. Susan Francia (evezés)

Az olimpiai bajnoknő Szegeden született, Francia Zsuzsanna néven. Kétéves kora óta él az Egyesült Államokban, de folyékonyan beszél magyarul, és büszke a származására. Népszerűségét jelzi, hogy egyike volt azoknak a sportolóknak, akikről az ESPN meztelen képeket készített. A fotózást azért vállalta, mert fel akarta hívni a figyelmet a sportágára. Mit mondhatnánk? Sikerült!

2. Daniela Hantuchova (tenisz)

A 32 éves teniszezőnő a játéktudása mellett a szépségéről is híres. A szlovák bombázó büszke a testére, főleg a hosszú lábait tartja figyelemre méltónak. Ki gondolná, hogy a gyönyörű mosollyal megáldott hölgy imádja az édességet? Mi pedig őt imádjuk! Daniela a második.

1. Megan Rapinoe (foci)

És akkor végre eljött a nagy pillanat! Toronymagasan a vagány amerikai focistalány lett olvasóink legnagyobb kedvence. Itt azonban egy titkot el kell árulnunk. A szőke hölgy nem csupán a testével, hanem a furcsa sztorijával is felkeltette az emberek érdeklődését. Saját bevallása szerint ugyanis ha sokáig nincs edzésben, akkor nőni kezdenek a mellei. Most komolyan, ki ne szeretne ilyen barátnőt?

+1: Leticia Bufoni (gördeszka)

Ahogy az előző részben, úgy ezúttal is egy dögös meglepetéssel zárunk! Mivel a %RIPOST% sportrovata is csak férfiakból áll, úgy döntöttünk, megmutatjuk az egyik kedvencünket. A brazil deszkás csajt választottuk. A vadóc lány ma már igen sikeres, hiszen háromszor nyert aranyérmet az extrém sportok olimpiájaként is emlegetett X-Gamesen. Cikkünk végén az isteni Leticiára is lehet szavazni!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

travelo.hu

Kiskacsákat mentettek meg a tűzoltók

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KIAJOBB

„Nem kérdés, nyerni fog a Fradi” - az MTK legendája nem bízik a csodában

KIAJOBB

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

KIAJOBB

Dárdai nagy harcra készül a barátok ellen

KIAJOBB

Óriási ünnep készül, bajnok lehet a Fradi

KIAJOBB

Sokkoló végjáték, hidegzuhany érte a magyar válogatottat

KIAJOBB

Szoboszlai bajban, gólerős középpályás lehet az új edző első igazolása

KIAJOBB

"Kell vennem pár leckét a többiektől" - két büntetőt hagyott ki a magyar válogatott csatára

KIAJOBB

"Remélem, nem tiltanak el" - óriási érzelmi pluszra számít a magyar válogatott csatára