Létrehozva: 2015.11.04.

Nekik nincs pihenő! Nikolicsék kifacsarva jönnek a válogatotthoz

Külföldön légióskodó kulcsembereinkre még nehéz meccsek várnak Norvégia elõtt. De legalább a magyar NB I iramában nem fáradnak halálra a Storck-csapat játékosai.

A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőkre már javában készülnek a magyar válogatott focistái. Mármint az idehaza játszó kerettagok, miután Bernd Storck szövetségi kapitány egyelőre csak a magyar futballban mindenható.

Az NB I-es fordulónak sikerült alátennie, de az angol, német, spanyol, lengyel, török, kínai és egyéb bajnokságokig még nem ér el a keze.

Ahhoz, hogy a kiszemeltjeit külföldről is akkor hívja haza, amikor akarja, további sportdiplomáciai lépések szükségeltetnek. Jelen állás szerint azonban a papíron legjobbjaink (értsd: akikre vevők voltak a határon túl) a nemzetközi szabályoknak megfelelően, csak a klubcsapatuk meccsei után indulhatnak Telkibe.

A %RIPOST% összegyűjtötte, melyikük mennyire fáradhat el az előttünk álló héten. „Természetesen” lesznek közöttük, akik csak a kispadon ücsörögni maradnak a kenyéradójuknál, de több kulcsemberünkre még két kőkemény meccs is vár a hazautazásig. Utána pedig az utazással együtt alig marad idejük fújni egyet, és ráhangolódni a jövő csütörtöki, oslói odavágóra.

 

Kapusok

Bogdán Ádám (Liverpool, angol élvonal): a ’Pool csütörtökön Kazanyban játszik Európa Liga-meccset, majd vasárnap az angol élvonalban fogadja a Crystal Palace-t, de a magyar kapus ezeken a meccseken valószínűleg kispados lesz.

Megyeri Balázs (Getafe, spanyol élvonal): szombaton az Eibar vendégei lesznek, légiósunk valószínűleg továbbra is kispadozik.

Védők

Guzmics Richárd (Wisla Krakow, lengyel élvonal): az előző fordulót sárgái miatt hagyta ki, most pedig már pénteken letudja a Zaglebie Lubin elleni bajnokit.

Kádár Tamás (Lech Poznan, lengyel élvonal): csütörtökön, az EL-ben a Fiorentina, vasárnap, a bajnokságban a Leczna lesz a Lech vendége.

Vanczák Vilmos (Sion, svájci élvonal): a csütörtöki EL-csoportkörben a Bordeaux-t, vasárnapi bajnokijukon a Luzernt fogadják.

 

Középpályások

Dzsudzsák Balázs (Bursaspor, török élvonal): vasárnap az éllovas Besiktast látják vendégül, a szélsőre kulcsszerep várhat.

Elek Ákos (Csangcsun Jataj, kínai élvonal): szombaton a hosszabbításban lőtt csodagóllal fejezte be a bajnokságot.

Kalmár Zsolt (RB Leipzig, német másodosztály): megsérült egy tartalékmeccsen, a válogatott Eb-pótselejtezőire épülhet föl.

Lovrencsics Gergő (Lech Poznan, lengyel élvonal): csütörtökön, az EL-ben a Fiorentina, vasárnap, a bajnokságban a Leczna lesz a Lech vendége.

Stieber Zoltán (Hamburger SV, német élvonal): szombaton, Darmstadtban gyarapíthatja az eddigi 6 őszi játékpercének a számát.

 

Csatárok

Németh Krisztián (Sporting Kansas City, észak-amerikai profiliga): gyönyörű góllal, vesztes nyolcaddöntőn búcsúzott a szezontól, így már a napokban csatlakozhat a válogatott kerethez.

Nikolics Nemanja (Legia Warszawa, lengyel élvonal): csütörtökön Bruges-ben lesz EL-mérkőzésük, majd vasárnap a szintén dobogós Pogon Szczecin elleni rangadó vár rájuk.

Priskin Tamás (Slovan Bratislava, szlovák élvonal): szerdán, kupameccsen a Pohroniét, szombaton, bajnokin a Senicát fogadják.

Szalai Ádám (Hoffenheim, német élvonal): az edzőváltással visszakerült a kispadra, csapata szombaton az Eintracht Frankfurtot látja vendégül.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Friss képek az orosz-ukrán háborúról

origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

mandiner.hu

Micsoda egy nyomorult, leépült, ostoba barom ez az ember

ripost.hu

Brutális buszbaleset Budapesten: ezekben a percekben is zajlik a mentés

mandiner.hu

Változnak az idők: egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje

origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

travelo.hu

Mintegy 70 utas lett rosszul a Frankfurtba tartó gépen

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KIAJOBB

„Nem kérdés, nyerni fog a Fradi” - az MTK legendája nem bízik a csodában

KIAJOBB

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

KIAJOBB

Dárdai nagy harcra készül a barátok ellen

KIAJOBB

Óriási ünnep készül, bajnok lehet a Fradi

KIAJOBB

Történelmi győzelem, óriási sikert aratott a magyar válogatott

KIAJOBB

Nagyot kockáztat, a jövőjével játszik a Ferrari pilótája

KIAJOBB

Parádés siker, nagyot lépett a feljutás felé a magyar válogatott

KIAJOBB

„Boldog vagyok, de…” – Marco Rossi felfedezettje keserédesen ünnepelt