BIZARR

Csúnya botrány Angliában: 12 évesen szülte meg gyermekét T. Middleton

Az egész országot megrázta a 12 éves lányanya esete. Most azonban kiderült, hogy nem is T. Middleton a legfiatalabb brit kislány, aki gyereket szült. Újabb eset sokkolja a közvéleményt...
címkék:
  • Szerző:

A 12 éves anyuka története megrázta a brit közvéleményt 2006-ban: Tressa Middletont megerőszakolta a bátyja, és a kislány kilenc hónappal később egészséges babának adott életet. Tressa későbbi sorsa is ismert a nagyközönség előtt: a kisbabát állami gondozásba vették, ő pedig később drog- és alkoholfüggő lett, és akkor került újra az újságok címlapjára, amikor rendeződött az élete, és 24 éves korában a második babáját várta. A tragikus sorsú Tressa sokáig a legfiatalabb anyuka volt Nagy-Britanniában. Egészen mostanáig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tressa Middleton volt Nagy-Britannia legfiatalabb anyukája; 12 évesen született az első gyermeke. Fotó: Northphoto

Most ugyanis a napokban egy újabb kislánynak született babája, így a 12 éves anyuka már nem a legfiatalabb: egy tizenegy éves kislány adott életet egy babának a napokban, írja a The Sun. Források szerint az újszülött 30 hétre jött a világra, és a családnak fogalma sem volt arról, hogy a kislány teherbe esett tíz évesen. A kislány és a baba is jól vannak, a gyermekvédelem pedig vizsgálódik, és megad minden segítséget, amire a családnak szüksége lehet.

címkék:
És ezeket olvastad már?