Létrehozva: 2019.10.02.

Bizarr örökbefogadás: Horrorfilmbe illő, ami kiderült az ukrán kislányról

Még egy profi forgatókönyvíró is elismerően csettintene a történet hallatán. Amit viszont a szülők kiálltak, az brutális volt; és a történetnek még mindig nincs vége. A kislány ugyanis egyáltalán nem az, akinek gondolták...

Felér egy horrorfilmmel, ami ezzel az anyával történt: volt férjével 2010-ben örökbe fogadtak egy hatéves kislányt Ukrajnából, akiről aztán kiderült, hogy egyáltalán nem hatéves, sőt, még csak nem is gyerek – viszont jó eséllyel szociopata. Legalábbis ezt állítja az anya, akit bíróság elé állítottak, amiért elhagyta a gyereket.

Profimedia, Alamy, Esraa Mearaj / Alamy A kép illusztráció!

A 45 éves Kristine Barnett 2013-ban egy indianai lakásban hagyta a kilencéves Nataliát, majd férjével Kanadába költöztek. Emiatt most bíróságra járnak, de a nő különös érvet hozott fel a védekezéskor: méghozzá azt, hogy a kis Natalia egyáltalán nem kilencéves, hanem inkább harminc. És amíg náluk lakott, próbálta meggyilkolni őt és a férjét.

A kép illusztráció!

Azt ugyan tudták a szülők már a 2010-es örökbefogadáskor is, hogy a kislány a törpenövés egy fajtájában szenved, de nem sejtették, hogy sokkal idősebb, mint amennyinek állították. Mindenesetre a rendőrség előállította az anyát és a volt férjet, hiszen a kislány három napig teljesen egyedül volt hagyva az indianai lakásban, és egy kilencéves gyerekkel ezt megtenni bűncselekmény. Az anya aztán nem csak a bíróságon, de a Daily Mailnek is kipakolt egy interjúban: Natalia valójában 22 éves volt, amikor magára hagyták.

Kristine Barnett, az anya

Szörnyű részleteket mesélt Kristine. Például, hogy a kis Natalia az éjszaka közepén megállt az ágyuk mellett, és, amikor férjével megkérdezték, mit szeretne, az suttogta, hogy várja a megfelelő pillanatot. Egyszer rajtakapta, hogy hipót tölt a kávéjába, egyszer nekilökte a nevelőanyját egy elektromos kerítésnek, és találtak eldugott késeket a kanapé alatt. A kislány, amikor leült csendben az asztalhoz, a papírra olyan képeket rajzolgatott, amiken az anyját, apját elássa a hátsó kertben. Persze, voltak jelek, amikből sejthették volna, hogy a kis Natalia nem az, akinek gondolják.

Kristine elmondta, hogy amikor először fürdette a kislányt a kádban, észrevette, hogy teljes nemi szőrzete van, ami egy hatévesnél lehetetlen. Azt hitte, hogy ez a törpeséggel jár, hogy a hormonjai megbolondultak. De később is voltak jelek: például talált tampont, betétet a kislány fiókjában, ami arra utalt, hogy igen korán kezdett menstruálni.

Profimedia, Alamy, Volodymyr Melnyk / Alamy A kép illusztráció!

A szülők persze gyanakodni kezdtek, és elvitték orvoshoz a kislányt, hogy a csontsűrűség alapján állapítsák meg a korát. Kiderült, hogy Natalia legalább 14 éves, így a szülők aszerint kezdték kezelni. De hamarosan felderült még egy titok: hogy a kislány súlyos mentális beteg, és ahogy telt az idő, egyre hátborzongatóbb dolgokat tett. Például vérre hasonlító folyadékkal írt fel fenyegető, halálos üzeneteket a tükrökre. A család hordta pszichiáterekhez, miközben a helyzet egyre súlyosabb lett; végül egy vizsgálaton 2012-ben kiderült, hogy a lány 18 éves. Ekkor a törvény előtt kérték, hogy módosítsák Natalia születési adatait, ami meg is történt: 2003 helyett 1989-re írták, így megkaphatta a felnőtteknek járó pszichiátriai kezelést. De a család még nem lélegezhetett fel…

A titokzatos Natalia

Elviselhetetlen volt vele élni, állítja Kristine, ezért férjével béreltek számára egy lakást Indiana-ban, hiszen felnőttként élhette a saját életét. Gondoskodtak róla, taníttatni is akarták, de amikor kiköltöztek Kanadába, Natalia nem vette fel többé a telefont. Arra gyanakodtak, hogy nem szedi a gyógyszereit, és lehet, hogy egy másik családnál játszik gyereket azóta. Utána a gyámhatóság beperelte a szülőket gyermek elhanyagolásért. Hogy mi lesz a per vége, arról senkinek nincs elképzelése, de az biztos, hogy ilyen bizarr örökbefogadásról még nem hallott a világ…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan kínos helyzetbe hozta az ellenfelét a sznúker-vb-n

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BIZARR

Sokkot kapott az apa: szellem akarta elragadni alvó kisfiát - Fotó

BIZARR

Rémisztő, mit talált a térképet böngészve: videón a felfedezés

BIZARR

„Az idegenek lilák és nem zöldek” – állítja egy új tanulmány

BIZARR

Figyelmeztet a jós: még ma megtörténik az elképzelhetetlen

BIZARR

Előkerült egy 55 évvel ezelőtt írt cetli a kanapé mögül, felfedte a jövő titkait

BIZARR

Figyelmeztet az élő Nostradamus: hamarosan új fenyegetéssel kell szembenéznünk

BIZARR

Dermesztő jóslattal ált elő az élő Nostradamus: ez vár ránk még idén

BIZARR

Kővé dermedt a pár, a nagypapa hamvai mellett mozdult meg egy szobor