BIZARR

Borzalmas, mi történt a thaiföldi sörivó versenyen

A helyszínre kiérkező mentők már csak a halál tényét tudták megállapítani. Egyelőre kérdéses, mi vezetett a tragédiához.

Sörivó verseny közben vesztette életét egy fiatal fiú Thaiföld egyik turisták által is kedvelt tengerparti városában, Bangkokhoz közel - számol be az esetről a Mirror bulvárlap internetes kiadása.

Az ismeretlen helybéli áldozat egy céges rendezvényen vett részt egy tengerparti luxusszállodában, ahol a sörivó bajnokságot rendezték. Két pint, azaz kicsivel kevesebb mint egy liter sört kellett elfogyasztaniuk a kollégáknak. A versenyről készült videófelvételen jól látható, hogy az áldozat minden áron a győzelemre törekedett és kevesebb, mint fél perc alatt küldte le a torkán a hideg italt - igaz az utolsó kortyoknál már erősen torz arcot vágott.

A fiatal fiú végül másodikként ért célba. Korsóját még büszkén a magasba emelte, majd nem sokkal később arccal előre rongybabaként összecsuklott a színpadon és meghalt. A férfi életét nem lehetett megmenteni, a kiérkező mentősök is csak a halál tényét tudták megállapítani.

 

"Egyelőre vizsgáljuk, hogy mi vezetett a tragédiához. Az áldozat közvetlen sörivás után halt meg, így könnyen meglehet, hogy az alkohol végzett vele, de lehet, hogy más. Az allergiás sokkot, vagy a szepszist sem lehet kizárni, bármi elképzelhető. Egyelőre nem tudunk biztosat mondani a halál okáról."

- fogalmazott az ügyben vizsgálódó helyi hatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?