BIZARR

Félreküldött SMS-ek: Tolvai Reni esete semmi ehhez képest

Alaposan felkavarta az állóvizet egy félreküldött sms, ami miatt Lábas Viki hiábavalóan magyarázkodott. Bizony, alaposan meg kell nézni, ki a címzettje egy-egy üzenetnek...
  • Szerző:

A félreküldött SMS-ek elképesztően ciki helyzetekbe hozhatják az embert, elég csak a legutóbbi sztárbotrányra gondolni. Történt ugyanis, hogy Tolvai Reni új videóklipjében igencsak merész dekoltázzsal jelent meg a képernyőn, ami szemet szúrt Lábas Vikinek – aki kifotózta Reni képét, majd azzal az üzenettel küldte tovább, hogy „csöcsös maugli barátnőd.” Az üzenet azonban Tolvai Reni fiókjába érkezett, aki meg is osztotta a beszélgetést Instagramon. A hihetetlen kínos szitu nem egyedülálló: szerte az interneten felhasználók tömegei kezdték mesélni a saját sztorijaikat, amikből nagyon úgy fest, Lábas Viki esete közel sem a legcikibb…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem találta viccesnek a félreküldött sms-eket Tolvai Reni. Fotó: Markovics Gábor / Ripost

1. Vad este a főnökkel

„A barátnőmnek akartam küldeni egy üzenetet, amiben biztosítottam róla, hogy este olyan orált kap tőlem, hogy elájul a gyönyörtől, utána pedig kutyapózban a nappaliban addig szexelünk, míg legalább három orgazmusa nem lesz. Az üzenet sajnos a főnöknőmnek ment; persze azonnal mentegetőzni kezdtem újabb üzenetekkel, de ezekre sem válaszolt, és később, amikor beszéltünk, soha nem hozta fel az esetet. Aztán, amikor bejelentettem, hogy szabit kérek, mert feleségül veszem a barátnőmet, a főnöknőm elgondolkodva rám mosolygott, és kijelentette, hogy mindketten tudjuk, miért mondott igent.”

2. Egy kis gyógyító horgászat

„Megírtam a főnökömnek, hogy hasmenésem van, nem tudok bemenni ma dolgozni. Aztán egy haveromnak, hogy kint vagyok a stégen, sör bekészítve, horgászbotok felállítva, várom, hogy jöjjön. Sajnos utóbbi üzenet is a főnökömnek ment.”

telefon 03

Nem árt alaposan megnézni a címzettet üzenetküldés előtt, a félreküldött sms-ek vége akár kirúgás is lehet. Fotó: Pixabay.com

3. Félreküldött SMS az anyósnak

„Este szoktam pikáns üzenetet küldeni a pasimnak; van, hogy többet is egymás után. Egyszer megírtam neki, hogy meztelen vagyok a takaró alatt, majd küldtem még egy sms-t, hogy nálam van a vibrátor is, aztán, hogy rá gondolok, miközben megérintem magam. Később láttam, hogy mind félreküldött sms volt. Az anyukájánál landolt.”

4. Ilyen rossz randi még sose volt

„Társkeresőn találtam egy pasit, cukinak tűnt, de az első randi borzasztó volt, alig vártam, hogy vége legyen. Gyorsan meg is írtam a barátnőmnek, hogy tök gáz a srác, tiszta kosz volt a körme, dögunalmas sztorikat mesélt a kutyáiról, és hamarabb lenne meg a kémia egy darab kővel, mint vele. Naná, hogy véletlen a pasinak ment az sms…”

via GIPHY

5. Kínos nagydolgok

„Legjobb barinőmnek írtam egy üzenetet, hogy most nem tudunk telefonon beszélni, mert a vécén ülök, kettes program; és a tegnapi kínai kaja miatt el fog tartani egy darabig. Még kaka emojit is tettem a végére. Aztán megláttam, hogy nem neki, hanem a festőnek küldtem, aki közben a földszinten dolgozott a nappalimon. Alig mertem lemenni.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?