BIZARR

Durva: megharapta az utastársát, mert nem akart maszkot viselni

A férfi nem akart rosszat, mégis pórul járt a kérése miatt.
  • Szerző: Ripost

Az ír származású Robert Murphyt mellkason harapták, miután meg merte kérdezni az egyik utastársától a buszon, miért nem visel maszkot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Robert Merksemben él, Antwerpen tartományban. Elmondása szerint éppen a buszon utazott, amikor a háta mögül tüsszentést hallott, majd cseppeket érzett a tarkóján. Robert kopasz, ezért is érezhette meg a másik utas leheletét.

Így azonnal hátrafordult és megkérte a férfit: „legalább forduljon el, ha tüsszent.” Robert azt mondta, miután elmagyarázta a helyzetet, a férfi bocsánatot kért tőle – írja a Daily Star.

Ám nem sokkal később egy pár is felszállt a buszra, akik a maszkjukat az állukon viselték és pont vele szemben foglaltak helyet. Így Robert megkérte őket, hogy rendesen viseljék a szájmaszkjukat.

Csakhogy a férfi megtagadta a kérést, „rohadéknak” nevezte Robertet, majd rátámadt. Mivel Robert fogyatékkal él, nem tudta magát megvédeni.

„Kihúztam mindaddig, amíg csak lehetett, de aztán felborított és megharapott. Nem tudtam elhinni. Olyan volt, mintha egy kutya támadott volna meg. Próbáltam elhúzódni, de nem hagyott békén” – mesélte elképesztő történetét Robert, aki azt is hozzátette, hogy az utasok szedték le róla támadóját, aki aztán elmenekült a párjával.

Az agresszív férfit és párját végül a rendőrségnek sikerült felkutatnia és elkapnia, míg Robert kórházba került a hatalmas harapásnyommal a mellkasán.

„Furcsa módon az orvos nem akarja elvégezni rajtam a koronavírus tesztet, mert nem tudom igazolni, hogy aki rám támadt, fertőzött-e. Szóval most csak szorítani tudok magamért” – tette hozzá a férfi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?