BIZARR

Életre-halálra küzdött a nő a vadkannal, elképesztő videó

Az biztos, hogy ebbe a felvételbe beleborzong, aki meglátja; hiszen vaddisznóval bárki találkozhat az erdőben. Csak erős idegzetűeknek!
  • Szerző:

Nem véletlen javasolják a túrázóknak, hogy ha vaddisznó nyomait látják az erdőben, hangosabban beszélgessenek, énekeljenek vagy tapsoljanak; hiszen egy támadást nem biztos, hogy túlél az ember. Sokan azt hiszik, hogy egy ilyen találkozásnál jól jönne egy puska; de egy vadásznő nemrégiben nyilvánosságra került videójából kiderül, hogy sokszor fabatkát sem ér a fegyver.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videón ugyanis jól látható, hogy a nő bár többször rálő az állatra, de nem célzott tökéletesen; és a feltehetőleg sebesült vaddisznó egyenesen nekitámad, és sokáig nem lehet tudni, vajon mi lesz a küzdelem kimenetele. A vadásznő a puskatussal ütötte a feldühödött vadkant, míg végül sikerült elijesztenie. Később úgy nyilatkozott, hogy nem volt ideje újratölteni a puskát, és azt is bevallotta, hogy rettenetesen megijedt. A videót több százezren megnézték az interneten, és jócskán akadtak, akik követelték a vadászat betiltását. Egy-két vadász is becsatlakozott a beszélgetésekbe, és hozzátették, hogy a vaddisznók túlszaporodása ellen tenniük kell – és ez sokszor bizony nem veszélytelen.

A hátborzongató felvételt itt tudod megnézni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?