BIZARR

Elképesztő: szűzen esett teherbe egy tinédzser lány

A lány nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy állapotos...
  • Szerző: Ripost

Egészen rendhagyó történetet mesélt Samantha Lynn Isabella, ami vele történt öt évvel ezelőtt. Az akkor 19 éves lány egyszer csak arra lett figyelmes, hogy elmaradt a menzesze, és görcsölt a hasa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Volt, aki azt mondta neki, hogy terhes, de ő ezt lehetetlennek tartotta, mivel nem szexelt még barátjával. A lány bevallotta, hogy voltak már pásztorórái szerelmével, de a tényleges közösüléssel még vártak.

Így még nagyobb volt a meglepetés, amikor a terhességi teszt pozitív eredményt mutatott.

„Elvégeztem a terhességi tesztet, és biztos voltam benne, hogy negatív lesz. De azt mutatta, hogy terhes vagyok, így elvégeztem még további hat tesztet” – kezdte Samatha hihetetlen történetét az Insider oldalának.

Amikor az összes terhességi teszt pozitívnak bizonyult, orvoshoz fordult, hogy megbizonyosodjon az állapotáról. Legnagyobb döbbenetére az orvos közölte vele, hogy öthetes várandós.

Dr. Jennifer Lincoln nőgyógyász az oldalnak elmondta, bár a szűzterhesség ritka, de előfordul. Ami akkor fordulhat elő, ha a hímivarsejtek behatolás nélkül, például az ujjakról kerülnek a hüvelybe. Ennek a megtermékenyítésnek nem sok az esélye, de mégis lehetséges.

Samatha és párja úgy döntöttek, megtartják a babát, annak ellenére, hogy még egyikük sem gondolt a családalapításra. Azóta a kis Bentley már ötéves, és egy kisöccse is született.

Samantha azt mondja, a második fia már a „hagyományos” módon fogant...

És ezeket olvastad már?