BIZARR

Elsápadt a nő, amikor hazaért: durva, mi hálózta be a konyhát

A 22 éves Donna a koronavírus-járvány miatt költözött a barátjához. Igencsak meglepődött, amikor hazament és betoppant a konyhába.
  • Szerző: Doris

Alaposan meglepődött a 22 éves Donna Porée, aki még márciusban vett magának egy zsák krumplit, azzal a céllal, hogy egy ízletes vacsorát rittyent majd belőle. A koronavírus-járvány miatt azonban inkább a barátjánál vészelte át a karanténidőszakot, a burgonyát pedig ott hagyta a konyhában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter

Donna három hónapot töltött párjánál, csak júniusban ment haza. Amikor benyitott a konyhába, alaposan ledöbbent: a több hónapja magára hagyott gumók kirügyeztek, és szó szerint behálózták a helyiséget. A krumpli úgy nézett ki, mint egy földönkívüli szörny!

„Az ajtót kinyitva észrevettem, hogy egy furcsa formájú dolog van a konyhában. Mivel a villany le volt kapcsolva, és a redőnyöket lehúztam, elsőre fel sem tűnt, hogy az a krumpli. Csak a redőnyök felhúzásakor vált nyilvánvalóvá, mi van előttem. Először nagyon megrémültem, de amikor végül tisztázódott, hogy a zöldségek hozták rám a frászt, kacagni kezdtem” - nyilatkozta Donna a The Sunnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?