BIZARR

Ettől lehidalsz: Idén ezek voltak a legvadabb összeesküvés-elméletek

Nagy az egyetértés a bizarr elméletek hívei között abban, hogy mind meghalunk. Csak abban nincs kiegyezés, hogy most akkor pontosan hogyan is lesz vége a világnak.
  • Szerző:

Bár úgy festett, hogy az idén mindent taroltak a koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméletek, hiba lenne azt hinni, hogy ne bukkantak volna fel mellette egyéb gyöngyszemek. Olyannyira, hogy az idei felhozatalhoz képest a fasorban sincs a Loch Ness-i szörny – de már a gyíkemberek is lejárt lemeznek számítanak…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. Nincs is koronavírus

Fotó: Shutterstock

A pálmát természetesen a járvánnyal kapcsolatos elméletek vitték: például sokan úgy hiszik, hogy a világszerte felállított 5G mobilhálózatok fokozzák a betegség tüneteit, és vagy a gyógyszergyárak, vagy Bill Gates dörzsöli a tenyerét a háttérben. Ennél is meredekebb az az elmélet, hogy a vírus nem is létezik, csak a média találta ki, hogy megfélemlítsék az embereket.

2. Már vége a világnak, de észre se vettük

Fotó: Pixabay.com

Sokan emlékeznek a nagy hadronütköztetővel kapcsolatos elméletre, miszerint addig kísérleteznek Svájcban a részecskegyorsítóval, míg egy gigantikus fekete lyuk be nem szívja a Földet. Nos, egyesek szerint ez már meg is történt, méghozzá 2012-ben, csak senki nem vette még észre. Az elmélet szerint azóta egy alternatív valóságban élünk. De lehet ezt még fokozni: mások egyenesen úgy tartják, a hadronütköztetővel a Pokol kapuját fogják megnyitni….

3. A Föld valójában üreges

Fotó: Pixabay.com

Az elmélet szerint bolygónk ugyan gömb alakú, de van egy óriási üreg a közepén, ami az Északi-sarktól a Déli-sarkig húzódik – és ebben egy másik emberi civilizáció éli a mindennapi életét. Eddig csak azért nem találtuk meg őket, mert a titokzatos világhoz rejtett bejárat van a Déli-sarkon.

4. A Mátrixban élünk

Fotó: Pixabay.com

Akárcsak a filmben, a valóságban is egy hatalmas szimulációnak a részesei vagyunk. De akik nyitott szemmel járnak, már észrevehették azt a fickót, aki több tucat régi és új fotón szerepel, és nem öregedett száz éve – ő tartja mozgásban a dolgokat.

5. A Hold nem is létezik

Fotó: Pixabay.com

Szoktad csodálni a holdvilágot éjjelente? Nos, van egy rossz hírünk: az csak egy kivetített kép, nem egy égitest. Legalábbis ezt mondják a bizarr elmélet hívei, akik szerint a Hold képét jó okkal vetítik ki minden este ki az égboltra: így akarják elterelni a figyelmet a Nibiruról, az óriásbolygóról, ami egyre közeledik, és el fogja pusztítani a Földet.

6. Óriásláb létezik

Fotó: Pixabay.com

Csak idén májusban 2032-en látták Washington államban a szőrös óriáslényt, tehát kézenfekvő, hogy létezik. De legalább ennyiszer felbukkant Oregonban, Pennsylvania-ban, Texasban is, vagyis igencsak elfoglalt szörnyeteg lehet.

7. A denveri repülőtér valójában a Pokol kapuja

Fotó: Pixabay.com

És az illuminátusok használják. Az Új Világrend urai, a gyíkemberek úgy mozgatják a háttérből a világ minden kormányát, akárcsak a bábukat; és valamiért a Denver-i repülőtéren van a bázisuk. Egyesek tudni vélik, hogy a reptér területe tele van titkos földalatti bunkerekkel és alagutakkal, ahol a gyíkemberek azon mesterkednek, hogyan pusztítsák el a világot.

És ezeket olvastad már?