BIZARR

Sokkot kapott a gazda, miután meglátta milyen szörnyet ellett a tehene

Nem akart hinni a szemének, amikor megpillantotta legújabb jószágát a farmer. Az állatorvos is meglepődött.
  • Szerző: Ripost

Halálra rémült a gazda, amikor a tehene egy mutáns borjút hozott a világra. A bocinak ráadásul két egymásba olvadt feje is van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az észak-macedóniai Bitola városához közeli Kravari faluban, Vasko Popovski birtokán történt a váratlan esemény. A férfi állítása szerint a mutáns kis boci négy szemmel, két orral, két szájjal, de egy aggyal jött a világra. Kinézetre olyan látványt nyújt, mintha két fej összenőtt volna. Sőt szinte hihetetlen, de mindkét szájával képes táplálkozni.

Több mint egy hete él a mutáns boci (Fotó: YouTube)

A deformáltan született állatok általában rövid életűek és a születésük utáni pár napban elpusztulnak. Ám Vasko gazda kétfejű mutáns tehene életerősnek bizonyult, mivel már több mint egy hete, április 16-án született.

Sőt a férfi által készített videóból az is kiderült, hogy képes lábra állni és néhány lépést is megtenni. A helyi állatorvos, Sasho Gjorgjievski megvizsgálta a furcsa jószágot és rendellenességétől eltekintve egészségesnek ítélte.

„A legtöbb ilyen rendellenességgel született állat nagyon ritkán él sokáig. Ahogy növekszik, úgy változnak az igényei, és kérdés, hogy képes lesz-e túlélni. Egyelőre azonban még semmit sem tudunk, és reméljük, hogy tovább fog élni. Meglepő, hogy a borjú úgy kezdett viselkedni, mint bármelyik másik fajtársa, például tejet iszik és azonnal felismeri az ételt. Egy agyvelőt használ, és mindkét száj ugyanahhoz a nyelőcsőhöz vezet. Amikor az egyik szájával tejet iszik, a másik szájával ugyanazokat a mozdulatokat végzi. A működéséhez szükséges parancsok ugyanabból az idegközpontból érkeznek” – árulta el a DailyMail oldalának Sasho Gjorgjievski állatorvos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?