BIZARR

Hátborzongató fotó a liverpooli horrorházból, tényleg igaz a legenda?

Az elhagyatott kúriát állítólag évek óta szellemek kísértik. A most napvilágra került fotó alapján tényleg igaz lehet, amiről suttognak...
  • Szerző: Doris

Rémisztő fotó került elő arról a Liverpoolban található kúriáról, ahol a legenda szerint évek óta nagyon durva, már-már paranormális jelenségek történnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Arról pusmognak, hogy az 1704-ben épült villa, név szerint Woolton Hall annak idején a szabadkőművesek titkos találkozóhelye volt, és számtalanszor cserélt gazdát, több tulajdonosa is volt. Azt beszélik, az egyik szabadkőműves a kúria falai között lelte halálát, társai végeztek vele.

Most igencsak hátborzongató fotók készültek a házban, az egyiken egy rejtélyes árnyalak is feltűnik, nézzétek csak!

Fotó: Northfoto

A képet egy manchesteri szellemvadász csoport készítette.

Kik azok a szabadkőművesek?

A szabadkőművesség az egyetemes emberi összetartozást, az emberek testvériségét hirdető vallásos-etikai színezetű mozgalom, amely a metafizikus és okkult gondolkodás különböző ágazatainak kombinációiból jött létre. Világszerte több millió taggal rendelkező heterogén, számtalan formában működő mozgalom, amely – önértelmezése szerint – az erkölcsi értékek, valamint a szellem szabadságának egyetemességét vallva, a felvilágosodás hagyományait követve tevékenykedik. Öt alapvető eszménye a szabadság, egyenlőség, testvériség, tolerancia és az emberiesség. Sokáig titkos társaságoknak tekintették a szabadkőművességet, és az is volt, de ma már nem titkos, hanem zárt társaság.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?