BIZARR

Kiderült, milyen rejtélyes gyilkos kaszabolta a férfiakat az éjszaka közepén

Egyenesen Ausztráliából hívtak szakértőket, hogy megtalálják a Brazíliában garázdálkodó lényt.
  • Szerző: Doris

Tavaly az év leple alatt rejtélyes körülmények között meggyilkoltak egy brazil farmon dolgozó férfit. Állítólag egy titokzatos szörny végzett vele. A másnap megtalált holttesten is különös sebeket találtak, mintha többször is leszúrták volna – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sajnos nem ez volt az egyetlen hasonló eset, a közelmúltban két másik férfit is bántalmazott a rejtélyes gyilkos. A farm vezetője, Eduardo Falcao elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra a végére jár a dolognak. Egészen a messzi Ausztráliából szerződtetett két félelmet nem ismerő vadszakértőt, hogy nyomozzák ki, mi is lehet a szörnyű lény.

Damian Duffy és Matt Hoffman évek óta hasonló eseteken dolgoznak, próbálják megoldani a legrejtélyesebb ügyeket. Nem sokkal azután, hogy odaértek Falcao tanyájára, egy hatalmas, a hangyászok osztályába tartozó állat tetemére bukkantak. A példány karmainak nyoma passzolt az áldozat testén lévő sérülésekhez, így a rejtély megoldódott. Az azonban, hogy egy hangyász képes ilyesmire, nagyon meglepte a két szakértőt.

Fotó: Profimedia

„Ez különös, hiszen nem szoktak veszélyesek lenni az emberre. Szerintünk a férfi megijeszthette őt valamivel, ezért válhatott agresszívvá” – vélekedett egyikük.

 

És ezeket olvastad már?