BIZARR

Különös fénygömb ragadott el egy kocsit az autópályáról

Számos olyan rémtörténet-szerû beszámoló terjed a földönkívüliek által elkövetett eltérítésekről, amikor az áldozatot saját ágyából, kocsijából, vagy az utcáról vitték magukkal. Ezúttal azonban nem lacafacáztak az idegenek... vitték a kocsit is...
  • Szerző: Ripost

Az alábbi videót látva még a tapasztalt ufóvadászok sem hittek a szemüknek. Egy térfigyelő kamera vette fel egy meg nem nevezett autópálya egyik kanyarjában ezt a meglepő jelenetet.

A videóban egyszer csak ritkulni kezd a forgalom, és az egyik autóra egy kissé áttetsző fénygömb csap le, és elnyeli... szó szerint. – írja a napiufo.hu.

 

Sem az előtte, sem az utána haladó nem vehette észre az eltérítést, mert pont a kanyarban történt az eset. Ufológusok szerint nem egyedi estről van szó, de az, hogy még az autót is magukkal vitték, az azért felettébb érdekes. Úgy fest manapság már a mi primitív járműveinkre is kíváncsiak a földönkívüliek, vagy csak egyre türelmetlenebbek. Nem vacakolnak holmi járművel, viszik az egészet, ha a szükség úgy kívánja. Mint ahogyan pár hónapja tették ezt egy katonai szállítóhelikopterrel is. Az azért lényegesen nagyobb, és nehezebb, mint egy személyautó...

Merjünk ezek után kocsiba ülni, pláne, ha éppen autópályára fogunk hajtani?

A videót megtekintő internetezők zöme kétkedéssel fogadta a felvételt. Szerintük egyszerű hamisítvány, CGI, Photoshop, After Effect, vagy bármilyen más ügyes trükk lehet... Persze ők azok, akik akkor sem hinnék el a dolgot, ha történetesen ők ültek volna a kocsiban...de lehet, hogy ezúttal nekik van igazuk!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?