BIZARR

„Örültem, hogy nem a kislányom nyúlt hozzá először” – borzalmas dolgot talált egy anyuka a bolt fagyasztójában

Az undorító eset után még a személyzet sem jól reagálta le a helyzetet. A nő senkinek sem kívánja, amit neki kellett átélnie.
  • Szerző: Ripost

Lynne McCabe megrémült, amikor arra eszmélt, hogy emberi székletbe nyúlt egy Iceland nevű angliai élelmiszerboltban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya éppen a fagyasztott termékek közül csirkefalatkákat akart kivenni. A legkisebb figyelemmel tette meg a szokásos mozdulatot, majd mikor az arcához emelte a kezét, akkor érezte meg a hányingert keltő bűzt. Akkor vette észre, hogy a kivett csomagra emberi ürülék kenődött.

„A szag borzalmas volt. Biztosan megérintettem az orromat, miután betettem a falatokat a kosárba. Először nem tudtam, honnan származik, de aztán rájöttem. Undorodtam, de örültem is, hogy nem a kislányom nyúlt hozzá először” – kezdte drámáját a Mirror oldalának.

A dühös nő azonnal a személyzetet riasztotta, akik elsőként ledöbbentek, majd nevettek a történteken és csak azután ajánlották fel az alkalmazottak által használt mosdót a nőnek, hogy megmosakodhasson.

„Elnézést kértek és kaptam egy doboz Lindor csokoládégolyót. Nem éreztem magam jól, én vagyok a kakás nő, akinek csokoládégolyókat adtak” – tette hozzá a nő, aki a személyzettől azt is megtudta, mi történhetett. A gyanút később a biztonsági kamera is megerősítette.

Egy idős nő aznap a boltban megkérte az alkalmazottakat, hogy használhassa a személyzeti mosdót, de visszautasították. Így valószínűleg a nyugdíjas asszony bosszújának eshetett áldozatul az ártatlan édesanya.

És ezeket olvastad már?