Létrehozva: 2019.09.29.

Előkerült egy 40 éve eltűnt, hátborzongató tartalmú filmtekercs

A döbbenetes észlelés a Kaikoura UFO Rejtély néven vált a történelem részévé, mivel 41 éve történt. De hogy miért írunk róla most? Előkerült az akkor készült eredeti filmfelvétel, amely akkoriban érdekes módon eltűnt... Sokan azt állították, soha nem is létezett. Az ügyet 2050-ig titkosították, de ez a filmtekercs megmutatja mit láttak akkor szemtanúk. Sőt, még többet is...

Szerző Ripost

A különös UFO-észlelés még 1978-ban történt, ráadásul egy egész filmes stáb tanúja volt és még jó minőségű filmfelvétel is készült róla, mégis akkoriban elég csúnyán eltussolták az ügyet. A légierő utóbb azt állította, hogy a felhőkről verődtek vissza hajók fényei vagy a Vénusz fénye jelent meg különös visszaverődésként a felhőkön. A tanúkat hülyének állították be, a felvételek rejtélyes módon elkallódtak, az új-zélandi védelmi erők pedig 2050-ig korlátozták az eredeti ügyiratokhoz való hozzáférést. Csakhogy az UFO-kat észlelők egyike nem nyugodott bele ebbe a szituációba. Negyven év múltán sikerült is az eredeti filmfelvételek nyomára bukkannia, amelyet egy profi vizuális-analízissel foglalkozó csoporthoz vitt elemzésre.

A filmes stáb szeme előtt bukkantak fel az UFO-k

A sztori szerint 1978. december 31-én Szilveszterkor egy filmes csoport egy Argossy repülőgép fedélzetére szállt fel, hogy interjút készítsen a legénységgel. December 20-án és 21-én egy másik repülőgép pilótája több UFO-t jelentett be, ez volt az oka az interjúnak a Fogarty nevű pilótával és a legénységével.

Mindössze tíz perccel a felszállás után volt az első UFO-találkozásuk. A operatőr gyorsan megváltoztatta kamrájának lencséjét 100 mm/240 mm zoom objektívre, és 1979. január 1-jén nulla óra után után számos UFO-t felvételt készített. Összesen két fényes tárgyat észleltek, amelyek az egész repülés alatt követték és sok alkalommal megközelítették a repülőgépet. Az operatőr a pilótafülke ablakain keresztül vette az ufókat, és ezen azonosítatlan repülő tárgyak jelenlétét a Wellington Radar és a légiforgalmi irányítás is megerősítette.

Kinyerték a 40 éves filmtekercsből a használható képkockákat és azokat analizálták...

Érdekes tény: Fogarty, a pilóta a észrevett valamit, ami a videón nem látszik: A felvételen megemlítette, hogy az UFO-k forognak a tengelyük körül.

Előkerült a 40 éve eltűnt új-zélandi UFO filmfelvétel

Senki sem tudta, hogy az eredeti 16 mm-es film még létezik. Fogarty-nak és legénységének nagyon rossz (személyes) tapasztalatai voltak, miután filmjüket a médiában bemutatták. Kiközösítették és elmebetegnek nevezték őket. Mivel a szemtanúk jelentésével kapcsolatos legtöbb reakció negatív volt, egyes esetekben ellenséges, annak fontossága ellenére ezt a filmet soha nem kellett volna közzétenni!

A modern képi analízis segítségével sikerült megalkotniuk a rendelkezésre álló képekből az UFO valódi alakját. Így még sosem láthattuk őket!

A csapat egyik tagja, Flux, aki Új-Zélandon él, saját mélyreható kutatását végzett a Kaikoura UFO-kkal kapcsolatban. Jó szimata 2015-ben az eredeti 16 mm-es filmhez vezette.

A 16 mm-es filmtekercset egy csúcsminőségű filmlaboratóriumban digitalizáltatta, majd a vizuális-analízissel foglalkozó csapatnak négy nagyfelbontású videót küldött remek minőségben. A szakemberek majdnem elájultak, amikor megérkeztek a videók, mivel sosem volt még ilyen kitűnő minőségű UFO-anyag a kezükben.

Az elmúlt 40 évben ezek az UFO-k csak a tanúk az emlékezetében éltek, de soha nem tudták, hogyan néznek ki valójában teljesen közelről ... a mai napig! Flux kíváncsisága nélkül a világ soha nem látta volna, amit most látni fog.

Ez a bemutató nem ad választ a kérdésre, hogy mik ezek az UFO-k! Csak tagadhatatlan vizuális bizonyítékot szolgáltatnak arról, hogy léteznek.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő bejelentés: félelmetes jelenséget rögzített a NASA napfigyelő műholdja

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

vg.hu

Vitézy Dávid 30 százalék kedvezményt ígér a fiataloknak a Sziget jegyek árából – a szervezők azonnal reagáltak

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

hirtv.hu

Korrupciós ügyben lett gyanúsított az ismert szocialista politikus

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KOMPOST

Lebuktak: Vulkánba bújt el az UFO, megszólalt a szakértő

KOMPOST

„Kiráz a hideg!” - Dühös anya szelleme kísértette a házfelújítást

KOMPOST

Szörfdeszka alakú UFO száguldott el a Hold előtt - Fotó

KOMPOST

Figyelmeztet a NASA: Ütközési pályára állt egy gyilkos aszteroida

KOMPOST

Démoni baba tartja rettegésben a lakókat

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi van a beteg férfiasságán

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi szorult a férfi fenekébe

KOMPOST

UFO jelenség okozott pánikot, sokkot kaptak a látottaktól az emberek - Fotó