KOMPOST

Hátborzongató dolog tűnt fel a tündéri kisbabáról készült képen

A nagymama szabályosan sokkot kapott, amikor meglátta, milyen fotót lőtt az unokájáról!
  • Szerző: Doris

Futótűzként terjed a neten az az elsőre ártalmatlannak tűnő felvétel, amit egy nagymama csinált a lányáról és az unokájáról a Cambridge-i gyerekmúzeum előtt. Főleg az élénk fantáziájú kísértetvadászok körében népszerű, és nem véletlenül...

A nagyi ugyanis két kísérteties árnyalakot vett észre a háttérben, amik leginkább kínai kislányokra emlékeztették őt - számolt be róla a Mirror.

A látvány már csak azért is meglepte a családot, mert állítólag teljesen egyedül voltak, amikor a kép készült, sőt, úgy tűnik, mintha az egyik kislány épp a falból bukkanna elő.

Az 53 éves Ms. Cunninghamnek nem is kellett több, esküszik rá, hogy kísértetet látott.

"A lányom megkért, hogy készítsek róla és az unokámról egy képet. Csak órákkal később vettük észre, hogy különös alakok tűntek fel a felvételen. Egy esős nap volt, ezért senki sem volt ott rajtunk kívül, a két lány pedig úgy nézett ki, mintha egy másik korból léptek volna elő"

- magyarázta sápadtan az élénk fantáziájú, spirituális beállítottságú nagyi, aki azonnal felvette a kapcsolatot a szellemvadászokkal.

A szakértők úgy határoztak, hogy vizsgálódni kezdenek a környéken, és a főleg gyerekek körében népszerű múzeumot is átfésülik. Természetesen Ms. Cunningham - aki már 16 éves kora óta lát szellemeket -  is nyomozásba kezdett, és rájött, hogy a múzeum épülete egykor női börtönként szolgált.

Ezért most szentül hiszi, hogy két egykori rab szelleme jelent meg mögöttük.

Bár ezt illik némi szkepticizmussal kezelni, a képek mindenesetre érdekesek.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?