KOMPOST

Megszólalt a Harvard Egyetem professzora: bizonyítékot talált az idegenek létezésére

Avi Loeb professzor szerint a jövőnk azon múlik, hogy megismerjük az idegenek technológiáját, akik közelebb vannak hozzánk, mint gondolnánk.
  • Szerző: Ripost

A Harvard Egyetem professzora, Avi Loeb szerint az emberek jövője az idegenek technológiáján múlik – írja a Daily Star. A tudás megszerzéséhez pedig nem is kellene mást tennünk, mint megvizsgálni azt a különleges szivar alakú aszteroidát, amelyet először 2017 októberében észlelt a Hawaii Egyetem Pan-STARRS1 teleszkópja. A közel 200 méter átmérőjű űrkőzetet a Tejútrendszerben találták, és Oumuamua-nak nevezték el. Az aszteroida ráadásul furcsán mozog: hatalmas sebességgel és forogva gyorsul az űrben, melyhez hasonlót még nem láttak. A professzor szerint erre csupán egy magyarázat van: a földönkívüliek.

A professzor szerint az idegenek közelebb vannak, mint gondolnánk

A professzor szerint az idegenek közelebb vannak, mint gondolnánk
Fotó: Pixabay

A Harvard Egyetem Csillagászati ​​Tanszékének vezetője elmondta, itt az ideje, hogy tanulmányozzák a furcsa aszteroidát, ugyanis ő biztos benne, hogy valami idegen technológia hajtja. Nem utolsó sorban pedig az emberiség jövőjére is nagy hatással lehetne az űrrégészet, hiszen így megismerhetnénk más civilizációkat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?