KOMPOST

„Találkozni akarok a kannibállal, aki megölte a húgom és megette a lábát!”

23 év után sem tudni, mit tett a gyilkos a nő többi testrészével, ezért bátyja most be akar menni az őrült gyilkoshoz a börtönbe, hogy a szemébe nézzen.
  • Szerző: Ripost

A 31 éves Julie Patersont 1998-ban fojtotta meg egy férfi, majd az egyik lábát is megette, így találtak rá a rendőrök. A holttest többi részét azonban nem tudni, hova rejtette gyilkosa, és az elmúlt 23 évben nem is derült rá fény. Julia azóta is megtört bátyja most megszólalt: „Találkozni akarok a kannibállal, aki megölte a húgom és megette a lábát!”nyilatkozta a férfi.

A meggyilkolt nő testvére, Michael most úgy döntött, bemegy a börtönbe húga gyilkosához, és szembenéz vele. „Nem tudom így élni az életemet, hogy nem tudom, mit tett a testével. Ő nagyon beteg. Szeretném, ha elmondaná, hogy továbbléphessek” – mondta az 56 éves férfi a Mirrornak, hozzátéve, hogy szerinte addig nem szabadna szabadon engedni a férfit, amíg nem válaszolja meg ezt a kérdést. A testvér szerint a férfi megakadályozta, hogy tisztességgel végső nyugalomra helyezhessék testvérét.

Az akkor 24 éves gyilkos bűnösnek vallotta magát Julie meggyilkolásában, de csak hogy enyhítsen büntetésén. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, azzal az ajánlással, hogy legalább 14 évig ne lehessen feltételesen sem szabadlábra bocsájtani. Amennyiben azonban úgy ítélik meg, hogy már nem jelent kockázatot, akkor szabadulhat is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?