KOMPOST

Elképesztő lánykérés, a fellegekben érezhette magát a fülig szerelmes Anna

A romantikus férfi nem akármilyen lánykérést talált ki, a repülésszervező pedig segített megvalósítani az ötletet és életre szóló élmény lett a lánykérés.
  • Szerző: Ripost

„Anna, hozzám jössz feleségül?” – ez a feliratot írta ki nagy betűkkel a skót tengerpart homokjába a romantikus férfi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jamie Ford barátnőjével, Annával Glasgow irányából repült Skócia felé, a leszállás előtt látta meg az ablakból a neki szóló üzenetet a barátnő – írja a Daily Record. (A homokba írt üzenet az oldalukra kattintva tekinthető meg.)

lánykérés

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A repülő többi utasa megtapsolta a különleges lánykérést.

A szerelmes természetesen nem spórolta meg a rituálét, amikor a Barra strandon leszállt a repülő, a 26 éves férfi térdre ereszkedett és megkérte Anna kezét. A lány igent mondott.

A férfi megköszönte a repülésszervezők segítségét. Elsőre nem gondolta volna, hogy partnerek lesznek, de beleegyeztek. Sőt, egy drón segítségével próbajáratot is tettek és meggyőződtek arról, hogy repülési szempontból a megfelelő helyre került a felirat.

„A Barra parti leszállás mindig különleges élmény lesz – ez a világ egyetlen menetrend szerinti légi járata, ahol a parton szállsz le! Egyeseknél ennél is emlékezetesebb ... gratulálok Jamie-nek és Annának, akiknek az eljegyzése a járatunkon történt! – írta a Loganair.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?