Létrehozva: 2018.07.25.

Lenyűgöző a női szemérem változatossága, ezzel vadítja meg a férfiakat

Hogy mit is rejt igazán a nõk öle, az bizony csak a bugyi levétele után derül ki. Az viszont biztos, hogy soha nem fogsz találkozni két teljesen egyforma intim tájékkal. Bizonyítékul jöjjön a világ legizgalmasabb körképe, csupa-csupa vagina, és mind más...

A nő legérzékibb testtája egyszersmind a legizgalmasabb is. A vagina, mint egy buja rózsa: lenyűgöző változatosságban bontja ki a nőiséget,  és tényleg nincs két egyforma! Olyan, mint az ujjlenyomat: egyedi és megismételhetetlen. 

Ám hiába az egyedi megjelenés és a belőle fakadó sajátosságok, előfordul, hogy a nők nem elégedettek azzal, amijük van odalent. Hol a kisajkak állását, hol a csikló méretét, hol pedig a hüvely bejáratát nem tartják elég tetszetősnek - pedig teljesen fölösleges ezen vívódni. Nem lehet ugyanis meghatározni, milyen is az esztétikusnak nevezhető vagina - mindegyik a maga formájában csodálatos.

A férfiakat pedig igazából nem is érdekli, hogy milyen is az a punci apró részleteiben, amibe épp behatolni készülnek,

hiszen mindegyiket egyformán izgalmasnak találják.

Egy intimtájékra fókuszáló svájci kutatás során 650 nőt vizsgáltak meg, az alanyok életkora 15 és 84 év közé esett. A tanulmány egyértelműen azt támasztotta alá, hogy a női szeméremtest variációi a végtelenig terjednek.

Adataik szerint a nagyajkak hossza általánosságban 32-180 mm, míg a kisajkaké 15-100 mm közé esik. A csiklót szélességében 1 és 22 mm között mérték, a hossza pedig 0,5 és 34 mm közé esett.

Érthető, ha a  férfiak roppant izgalmasnak találják ezt a kavalkádot, és az is, ha szeretnek szemezgetni, csemegézni belőle, illetve elidőzni egy-egy különlegesnek tűnő vagina mellett. A tapasztaltabb férfiemberek ráadásul rendelkeznek egyfajta rutinnal, nem is csoda, hogy a praktikum kedvéért megpróbálták ezt az izgalmas sokféleséget mégis valamiféle kategóriákba sorolni - így ugyanis könnyebb beszélni a lényegről. Lássuk tehát, mik ezek!

Lapozz a folytatáshoz!


1. Szerény, de sokat ígérő

Duzzadt és egymáshoz tapadt szeméremajkak jellemzik, melyek tökéletesen elfedik a kisajkakat. Ebből a típusú vaginából általában nem nézik ki a fantáziadús szex lehetőségét, pedig elképesztő gyönyöröket képes adni. Orgazmusban itt sosincs hiba!

2. Kíváncsi

A leggyakrabban előforduló típus:  a kisajkak kikandikálnak a nagyajkak közül. Rendkívül változatos formái léteznek. Gyakran egy szépen kinyílt virághoz hasonlítják. A férfi számára az ilyen vagina maga  az érzéki barlang, amit minél hamarabb szeretne bevenni.

3. Orchidea

A kisajkak itt is kilátszódnak, de nem lógnak túl a szeméremajkakon - így egyfajta redőként borulnak össze. Nevét arról kapta, hogy alakja egy nyíló orchideára emlékeztet. Nyugalmi állapotban is iszonyúan kívánatos, izgalom hatására viszont meredezni kezd - ilyenkor annyira hívogató, hogy a pasik legszívesebben azonnal rávetnék magukat.

 


4. Szálkás, izmos

Vékony nőknél fordul elő ez a sportos és feszes vagina - melynek legizgalmasabb tulajdonsága, hogy iszonyatos erővel képes szorítani a férfiasságot. Ez a típus legtöbbször csúcsgyönyört szerez a férfinak - és szerencsés módon az ilyen vaginában bármilyen péniszméret otthonosan mozog. Az viszont igaz, hogy fokozott előjátékot igényel, a legfőbb gyönyörök megéléséhez pedig többnyire kellő gyakorlásra van szükség az ágyban.

5. Uralkodónő

Az egyik legkedveltebb vagina a férfiak körében, a hozzá tartozó, átlagosnál nagyobb csikló miatt ugyanis az orgazmus szinte garantált. Általában már a csikló kitapintásától is szexuális izgalomba jönnek a férfiak.

A tapasztalatok szerint tökéletes vagy ideális vagina nincs, mindegyik a saját egyediségében gyönyörű. És szerencsére bármelyik igazi mámoros beteljesüléshez juttathatja a férfiakat.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

mandiner.hu

A Mercedes csapatfőnöke kitálalt: nem akárkit akarnak Hamilton helyére

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Születésnapját ünnepli Terence Hill: 85 éves a magyarok kedvenc színésze

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi szorult a férfi fenekébe

KOMPOST

UFO jelenség okozott pánikot, sokkot kaptak a látottaktól az emberek - Fotó

KOMPOST

Hátborzongató pillanat: szellem jelent meg a népszerű kastélyban – Fotó

KOMPOST

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

KOMPOST

21 diákját csábította el a szőke tanárnő, egyiküktől teherbe is esett

KOMPOST

Kitálalt az ördögűző: a megszállt nő feketét pisilt és sátánivá vált az arca

KOMPOST

Diákjával huncutkodott a fiatal tanárnő, de lebuktak

KOMPOST

Nem megy ki egyedül a mosdóba, szellemtámadástól retteg a műsorvezetőnő