KOMPOST

Felfoghatatlan, mit műveltek az ikertanárok az iskolában

Undorító képeket készítettek a diákokról, a rendőrök otthonukban is több tucat ilyen fotót találtak.
  • Szerző: Ripost

Két 47 éves férfi, akik ikertestvérek és mindketten tanárként dolgoztak, mindössze néhány nap különbséggel buktak le gyerekpornó birtoklása miatt.

Clinton és Clifford Pappadakis mindketten a kaliforniai San Joséban dolgoztak, különféle sportcsapatoknak segítettek felkészülni.
Cliffordot december 31-én rúgták ki a munkahelyéről, miután a pendrive-ján a diáklányok szoknyái alól készített fényképeket találtak.

A szülők szeptemberben kezdtek gyanakodni, amikor a férfi úszásórán bikiniben fotózta le az egyik lányt és a sporteseményeken is rengeteg fényképet készített a szurkolókról. A rendőrök február 14-én tartottak nála házkutatást, több, gyerekekről készült pornóképet is találtak, a legfiatalabb lányok mindössze 5 évesek voltak a fotókon. Ezeket a képeket nem a férfi készítette. Most gyerekpornó birtoklásával és gyerekmolesztálással vádolják.

Clintont pedig kedden tartóztatták le gyerekpornó birtoklása miatt. Nála is hasonló képeket találtak, ő 20 évig dolgozott egy helyi iskolában - írja a Metro.

És ezeket olvastad már?