KOMPOST

Zokogva jelentette a 22 éves nő: olyat tettek vele a repülőn, amit nem lett volna szabad

A fiatal nő elaludt a repülőúton, de amikor felébredt valami borzalmas dologgal kellett szembesülnie.
  • Szerző: Ripost

Kilenc évnyi letöltendő börtönre ítélte egy amerikai bíróság a 34 éves Prabhu Ramamoorthyt, szexuális erőszak elkövetése miatt. 

22 éves áldozata januárban elaludt az úton, majd arra ébredt, hogy ki van gombolva a blúza, és egy férfi a lehúzott nadrágjába dugta a kezét és mozgatja az ujjait a vaginájában. A légiutas-kísérők szerint a fiatal nő sírt, amikor jelentette, mi történt. 

A férfit a detroiti reptéren vették őrizetbe, majd augusztusban bűnösnek ítélték szexuális erőszak miatt. Az indiai Ramamoorthy munkavállalói vízummal tartózkodott az országban, az ügyészség már jelezte, hogy ahogy letöltötte börtönbüntetését, ki fogják toloncolni

A tárgyalások során az is kiderült, hogy a férfi a feleségével együtt utazott. Letartóztatásakor elismerte, hogy kikapcsolhatta a másik oldalán utazó fiatal nő melltartóját, amikor játszott vele. Elismerte azt is, hogy a blúzán keresztül megfogta a mellét. Ugyanakkor azt állította, hogy bár megpróbálta bedugni az ujjait a nő vaginájába, de nem járt sikerrel - írja a Buzzfeed.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?