KOMPOST

Ismét belógott egy turista a rejtélyes 51-es körzetbe és fotózott

Belopakodott egy turista Amerika egyik legtitokzatosabb helyére, az 51-es körzet szigorúan őrzött területére, és döbbenetes képet sikerült készítenie. Viszont maga sem tudja mit sikerült lefotóznia...
  • Szerző: P. B.

Évente több ezer turista indul úgymond zarándokútra a rejtélyes 51-es körzethez. Sokan megelégszenek azzal, ha sikerül lefotózkodniuk a zóna határát jelző belépést tiltó táblával, de mindig akadnak néhányan, akik többre vágynak. Vezetővel, vagy anélkül, de belopakodnak a kopár sivatagos körzetbe, ahol hang és mozgásérzékelők százai figyelnek a hívatlan vendégekre. Ha ezeket sikerül kikerülniük, akkor egy magaslatról remek kilátásuk nyílhat a titkos létesítményre. Idáig azonban nagyon kevesen jutnak el.

Egy turista, aki már bejárta Európát is, szintén próbát tett, de ő nem volt túl bátor. Csak fél útig jutott, de addig számos képet készített a környékről egy mobiltelefonnal... Mivel semmi érdekeset nem látott a kopár tájon, inkább visszafordult, nehogy bajba keveredjen. Később, amikor visszanézte az 51-es körzetben készült fotóit, megdöbbenve vette észre, hogy az egyiken egy furcsa, zölden izzó tárgy volt látható a felhős égbolton.

A különös fotót ide kattintva nézheted meg!

Állítása szerint soha nem látott még semmilyen megmagyarázhatatlan jelenséget, de arra neki sincs ötlete, hogy ez mi lehetett. Talán egy UFO? Fénytörés a kamera lencséjén? Valamiféle sugárzás? Mindenesetre elküldte a képet a legrégebben működő, civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezetnek, a MUFON-nak, aki regisztrálták az észlelését 89517-es akta számon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?