KOMPOST

Az iskola parkolójában kamatyolt kiskorú diákjával a perverz tanárnő

Reggel, tanítás előtt, az autója hátsó ülésén rontotta meg kiskorú áldozatát a pedagógus.

Az Ohio állambeli Cuyahoga megyei bíróság 2 év börtönbüntetésre és 5 év próbaidőre ítélt egy középiskolai tanárnőt, aki két kiskorú diákjával is szexuális kapcsolatot létesített – írja a The Sun internetes kiadása.

A 31 éves Vile Laura Dunker a clevelandi Bedford Középiskolában dolgozott helyettesítő tanárként, amikor a szóban forgó bűncselekményeket elkövette. A bírósági dokumentumok alapján a pedagógus 2018 novembere és 2019 októbere között került szorosabb kapcsolatba az áldozataival.

Az ügyészség szerint Dunker rendszeresen felvette reggelenként autóval az egyik diákját, és együtt mentek iskolába. A fuvarozásokból aztán szerelmi kapcsolat lett, a pedagógus pedig többször megrontotta a fiatal fiút tanítás előtt az iskola parkolójában. A másik áldozatát pedig a lakásán vitte ágyba, ahova korrepetálás végett érkezett a fiatal fiú.

„A tanároktól azt várjuk, hogy példaképek legyenek diákjaik és közösségük számára, akiket szolgálnak. Dunker kihasználta ezeket a diákokat, és most szembe kell néznie a következményekkel” – fogalmazott az ügyben ítéletet hirdető bíró.

Dunkert egyébként még 2019 decemberében tartóztatták le, miután a Bedford Középiskola igazgatóhelyettese riasztotta a hatóságokat. A rendőrök már aznap megjelentek a pedagógus lakásán. A gyanúsított akkor beismerő vallomást tett, a napokban tartott ítélethirdetésénél pedig bűnösnek vallotta magát.

Külön érdekesség, hogy a Bedford Középiskolában nem Dunkert az első tanár, akit szexuális visszaélés vádjával ítéltek börtönbüntetésre. 2018-ban Sean Williams futballedző került rács mögé, miután szexuálisan zaklatott egy 15 éves lányt.

És ezeket olvastad már?