KOMPOST

Pornós álhírt osztott meg a közösségi oldalán egy román szocialista politikus, a fél ország rajta röhög

A bejegyzéshez hozzászólók figyelmeztetése ellenére a poszt órákon keresztül látható volt a politikus Facebook-oldalán.

A Kolozs megyében található Aranyosgyéres városi tanácsosa, a román Szociáldemokrata Pártban politizáló Ionel Isac Tudorache egy Mia Khalifa pornószínésznővel illusztrált álhírt osztott meg a közösségi oldalán – írja a Digi24 román hírportál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szocialista politikus vélhetően nem a legélesebb kés a fiókban, ugyanis egy olyan „hírportál” bejegyzését sikerült továbbosztania az oldalán, ami szándékosan vicces álhíreket generál. A megosztott cikkben pedig Mia Khalifa expornóst egy olyan román diáklányként tüntették fel, aki minden tantárgyból a maximális 10-es pontszámot kapta az érettségi vizsgáin.

Ionel Isac Tudorache ráadásul még egy rövid kommentárt is fűzött a megosztás mellé, amiben azt írta, hogy a semmirekellő és tehetségtelen celebek helyett – az Alexandra Timofteként bemutatott – Mia Khalifát kéne mutogatni a tévében.

Mia Khalifa expornóst Alexandra Timofte nevű fiktív diáklányként mutatja be a politikus által megosztott cikk. (forrás: Digi24.ro)

A bejegyzéshez hozzászólók közül többen is szóvá tették, hogy Tudorache tanácsos úr eléggé mellényúlt a megosztással, de ő vagy nem törődött a reakciókkal, vagy nem vette idejében észre azokat, mivel a bejegyzése órákon keresztül elérhető volt az oldalán. Mentségére szóljon, hogy az eredeti posztot több százan megosztották rajta kívül a Facebookon – igaz a többiek vélhetően tisztában voltak Mia Khalifa munkásságával, és a „hírportál” nyújtotta szolgáltatással.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?