KOMPOST

Pornózni kezdett a vb-ezüstérmes holland tornász

A 33 éves egykori tornász Magyarországon, 2002-ben érte el karrierje legnagyobb sikerét a sportban, amikor második lett a debreceni világbajnokságon.
címkék:

A holland származású Verona van de Leur 2008-ban döntött úgy, hogy örökre felhagy profi tornász karrierjével, és az élet más területein is kipróbálja magát. A szőke bombázó tervei azonban csődöt mondtak, ugyanis 2011-ben 2 hónapra rács mögé került, miután egy gazdag üzletembert megzsarolt, hogy kitálal a sajtónak, hogy vele csalta a feleségét. A rács mögött töltött idő alatt aztán kitalálta, hogy pornószínésznőként és webkamerás modellként fog tevékenykedni. A felnőttfilmes szakmában töltött évekről pedig nemrég őszintén vallott az egykori sportoló.

(instagram)

„Az év végén lejárnak a szerződéseim és végleg felhagyok a pornózással. Összességében nagyon büszkén tekintek vissza erre az időszakra. Én nem egy átlagos pornós voltam, ebben a munkában kizárólag én döntöttem el, hogy mit vállalok be, és mit nem. Pár különleges kivételtől eltekintve egyedül vagy a barátommal szerepeltem a videókban!”

- mesélte karrierjéről Verona, aki vélhetően a hamarosan megjelenő, „Egyszerűen Verona – Megszegni az összes szabályt” című életrajzi könyve miatt vallott őszintén az iparban töltött évekről.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?