KOMPOST

Sokkot kapott a szemtanú: a motorjával szexelt a nyílt utcán a perverz +18-as fotó

A nem mindennapi aktus után a férfi nagyanyja kért elnézést.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagy port kavart tavaly, amikor egy pécsi férfi az üzemanyagtöltő-nyíláson keresztül magáévá tett egy autót. Az akció közben lebukott, ugyanis felvette egy kamera, és a videó vírusként terjedt el az interneten. Most, egy évvel később újabb bizarr felvétel került elő egy másik férfiról, aki nem a négy-, hanem a kétkerekűekre gerjed: saját motorjával szexelt a nyílt utcán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A meg nem nevezett bangkoki perverz akciójáról az angol The Sun egy videót is nyilvánosságra hozott, amely itt látható. Ezen a piros pólós férfi fényes nappal, egy parkolóban, deréktól lefelé meztelenül, a motoron ülve a nemi szervét hosszú másodperceken keresztül dörzsöli az üléshez.

„Belenéztem a visszapillantóba, és azt láttam, hogy egy férfi furcsa pózban ül egy motoron. Először azt hittem, el akarja lopni. Amikor jobban megnéztem, láttam, hogy épp szexel vele” – nyilatkozta a helyi médiának egy másik motoros, aki a sokkoló felvételt készítette.

Ez a videó is hamar elterjedt, főleg a helyiek körében, és a férfi egyik szomszédja hasonló felvételekkel jelentkezett. Az angol portál itt ezeket a fotókat is közölte. Jól látható, hogy ugyanez a férfi már többször, több helyen is magáévá tett egy motort.

A helyi média megtalálta a lakást, ahol a férfi a nagyszüleivel él. Bár a perverz nem akart nyilatkozni, mamája beszélt a történtekről.

„Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni azért, amit az unokám csinált”- mondta a nagyi.

Hozzátette, a férfi még gyerekként elesett, beütötte a fejét, és azóta gondjai vannak. „Törődünk vele, ahogy tudunk, és elmondtuk neki, hogy ne csinálja ezt a motorjával”.

(Bors)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?