KOMPOST

Sokkot kapott családanya, amikor rájött, miért mozognak maguktól a tárgyak otthonában

Hetek óta megmagyarázhatatlan dolgok történnek a családi házban.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A háromgyermekes Monica Green egy ideje furcsa dolgokra lett figyelmes. Meghitt családi fészkükben egy ideje többször is maguktól változtattak helyet a tárgyak, az ajtó olyankor is nyitva volt, amikor biztos volt benne, hogy bezárták, ráadásul a légkondicionáló és a tévé is magától kapcsolt be.

Hétfőn végül olyasvalami történt, ami után biztos volt benne: ez nem a véletlen műve.

Az ausztrál nő épp az orvostól tartott hazafelé gyerekeivel, majd mikor ismét nyitott ajtóra értek haza, gyanakodni kezdett. A korábbi, megmagyarázhatatlan történések után most egy adag, félig megevett csirkefalatkát talált a konyhapulton. Green azonnal értesítette a rendőrséget a betörésről, ám ami ezután jött, arra legrosszabb rémálmaiban sem gondolt. Mint kiderült, egy vadidegen már hetek óta a padlásukon él.

„Olyan volt, mintha egy rossz horrorfilmben lennék. Meg kellene védenem mindentől a gyerekeimet, de most úgy érzem, elbuktam” – nyilatkozta a családanya, aki szerint korábban ellophatták tőle lakáskulcsait, így juthatott be otthonukba a rejtélyes idegen.

A nő érthető módon teljesen összeomlott a hírtől.

„Mit keresett ez az idegen a házunkban? Mi volt a szándéka? Vajon ártani akart nekünk? A gyerekeimet akarta? Meg akart ölni minket?” – tette fel kétségbeesett kérdéseit Green, aki elmondta: a sokkoló felismerés után azonnal zárakat cserélt otthonukban.

A rejtélyes betörő kilétére azóta sem derült fény, mert mint kiderült, az ismeretlen kiiktatta a családi ház biztonsági rendszerét. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben – írta a Bors.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?