KOMPOST

Távcsövön keresztül lőttek közelképet egy hegytetőn parkoló UFO-ról

A szemtanúk furmányos ötlettel rukkoltak elő, hogy a gyenge mobiltelefonjukkal felvegyenek egy távoli UFO-t. A mutatvány végül sikerült.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Tajvanon élő, amerikai Scott C. Waring, aki ufóvadász és összeesküvés teoretikus is egyben, fedezte fel az alábbi mexikói UFO-felvételt Fülöp-szigeteki IvanHator Tv Youtube csatornáján. Még a sokat tapasztalt ufológus is elképedt annak tartalmán. Először azt hitte, hogy hamisítványt lát, mert a felvételt készítők sokat vacakoltak azzal, hogy a hegytetőre irányított városnéző távcsövön keresztül egy mobiltelefonnal felvegyék a különös korongszerű tárgyat, amit korábban nézelődés közben kiszúrtak.

A különös videót ide kattintva nézheted meg!

Rövid babrálás után azonban sikerült a művelet, így mi is láthatjuk, hogy a kb 3-5 km távolságra lévő hegygerincen egy klasszikus, korong alakú, fémesen csillogó UFO parkol. Az ufóvadász szerint az elmúlt évtizedben kb 50 „hitelesnek” minősített UFO észlelés volt Mexikóban, de ezek közül egyik felvételen sem látni ilyen részletesen az ismeretlen tárgyakat – írja a napiufo.hu

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?