Létrehozva: 2022.12.17.

Ezt látnod kell: Spanyolországban is sokkolt a szexi magyar légtornászlány – Videó

Antal Lorettáék testi épségéért drukkoltak a spanyol Got Talent nézői, zsűritagjai. Elképesztő, hogy mit művelt Antal Loretta és párja, Daniel Togni.

Szerző Ripost

Nincs megállás: szédületes produkciójával előbb az amerikai, majd a spanyol Got Talent nézőit, zsűrijét varázsolta el  a makói születésű Antal Loretta és olasz szerelme, Daniel Togni. A légtornász-páros az európai megmérettetésen meg sem állt az elődöntőig – számolt be a hírről a Bors.

Antal Loretta és párja, Daniel Togni
A Telecinco spanyol tévécsatornán futó Got Talent Espana közönségét elkápráztatta Antal Loretta és párja, Daniel Togni légtornász-produkciója
(Fotó: Telecinco)

Loretta karrierje mesébe illő! A makói hagymatermesztő családból származó szépség sorsa hamar eldőlt: egy utazó cirkusz előadása nem csak elvarázsolta, de szó szerint rabul ejtette. Míg másoknál csak gyermeki fellángolás az olyan kijelentés, hogy „Légtornász akarok lenni!”, Loretta ezt halálosan komolyan gondolta. Hiába mosolyogtak rajta néhányan, vagy próbálták eltántorítani azzal, hogy a családjukban sosem volt cirkuszművész, a lány eltökéltségét mi sem bizonyította jobban, minthogy jelentkezett az artistaképzőbe. Ahova sikeres felvételt nyert

Ám ő nem dőlt hátra, hanem maximális figyelemmel itta a legjobb tanárok szavait és sajátította el a szakma fortélyait. Tehetsége hamar megmutatkozott, olyannyira, hogy szereplési lehetőséget kapott a Fővárosi Nagycirkuszban. Talán a véletlen, talán sors keze, de éppen abban az időben dolgozott Magyarországon a Togni dinasztia, melynek sármos tagjával, Daniellel hamar egymásra találtak – a manézsban és azon kívül is.

A légtornászpár céltudatosságát jól érzékelteti, hogy legyen szó cirkuszi produkcióról vagy milliós nézettségű, komoly lehetőséggel járó tehetségkutatóról, mernek nagyban gondolkodni.

A 2019-es amerikai Got Talentben olyasmire vállalkozott Loretta, amire előtet senki: a produkciójukat lepontozó zsűritagnak testközelből mutatta meg a légtornász közeget: 

A szerelmespár az amerikai kaland után az öreg kontinensen ugrott fejest a mélyvízbe, pontosabban emelkedett a nézők és a zsűri feje fölé. A spanyol Got Talentben kitörő lelkesedéssel fogadták Lorettáékat, akik a héten tartott elődöntőn is szerepelhettek.

Loretta és vőlegénye, Daniel

Kis híján valamennyi ítész megnyomta az aranygombot, de az egyikük azt javasolta, hogy inkább bízzák a döntést a közönségre” – árulta el a Borsnak szexi lány.
Loretta és Daniel egy vadonatúj, hajmeresztő előadással készült a megmérettetésre.

A csúcsponton egy ötméteres, közel 100 kilós farönkön mutattam be a trükkömet, a végén pedig meggyújtottunk egy tűzijátékot. A végső fordulóba egy ukrán lány, egy vak kisfiú, és egy másik duó jutott be. Egyáltalán nem vagyunk csalódottak, már csak azért sem, mert a produkcióknak helyszínt biztosító stúdió túlságosan alacsony nekünk, légtornászoknak. Eddig is nehézségekbe ütköztünk, az utolsó megmérettetésre tervezett karikaszámunk során pedig a talajt súroltuk volna” – avatta be az olvasókat a részletekbe Loretta, aki a párjával kapcsolatos kérdés elől sem tért ki. 

Szexi és szédítően ügyes a magyar légtornász

Daniellel 2018-ban, Valentin-napon eljegyeztük egymást, de a házasságkötéssel még várunk. A gyűrűkkel megünnepeltük a szerelmünket, de mindketten úgy gondoljuk, hogy nem a papír igazolja az összetartozásunkat. Sajnos sokan vannak, akik összeházasodnak, aztán nem sokkal később elválnak” – avatta be a Bors újságíróját magánélete részleteibe Loretta.

Loretta és szerelme elképesztő előadását a Telecinco spanyol tévécsatorna honlapján, ITT tudod megnézni. Érdemes!

 

origo.hu

"Fél órával előtte még beszéltem vele telefonon" - a verőcei hajótragédia előtt még vidáman mesélt barátnőjének a 19 éves lány

ripost.hu

Te felismered a magyar retró slágereket a szövegük alapján? - Kvíz

borsonline.hu

Most érkezett: megtalálhatták a verőcei horrorbalesetben eltűnt fiatalokat

mandiner.hu

Magyar Péter ezt benézte: fogalma nincs hol született Babits Mihály vagy József Attila

ripost.hu

"Egyre nehezebb" – Mellékhatásokkal küzd Katalin hercegné, sokat fogyott és hullik a haja

ripost.hu

Te tudtad? Ez a sztár volt a tavaly elvált Meryl Streep nagy szerelme

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

ripost.hu

Most jött: újabb vízi baleset történt, többen meghaltak és eltűntek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Újabb lépések a világháború felé? Kötelező európai sorkatonaságot és közös atomfegyvert akar Brüsszel

KÜLFÖLD

180 fokos fordulatot vett az EU, megállíthatatlanul sodródunk a háború felé

KÜLFÖLD

Megműtötték Robert Ficót, egy rövid időre magához tért

KÜLFÖLD

Soros fia megint Ukrajnába utazott, érdekükben áll a háború kiterjesztése

KÜLFÖLD

Kitálalt egy hospice nővér: ez történik valójában a legtöbb beteggel a halála előtt

KÜLFÖLD

Petárdát használt szex közben a férj, majdnem tragédia lett a vége

KÜLFÖLD

A rendőrök is sokkot kaptak: iszonyatos körülmények közt találtak egy 2 éves fiút

KÜLFÖLD

Halálos áldozatot követelt az ítéletidő, már vörös riasztást adtak ki