Létrehozva: 2022.06.10.
Módosítva: 2022.06.10.

Bodrogi Gyula párja: Majd' belehalok, annyira féltem

Bodrogi Gyula nemrég kétszer is kórházba került, a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően ma már sokkal jobban van. Párja, Angéla 24 órás ügyeletben van a színész mellett, és mindent elkövet a gyógyulása érdekében, hogy mielőbb színpadra állhasson, vadásszon, és végre újra vezethessen, hogy ne szoruljon segítségre.

Szerző Ripost

Bodrogi Gyula május 18-án került kórházba. A gyors orvosi ellátásnak köszönhetően két nap után kikerült az intenzív osztályról, három nap után pedig hazaengedték. Egy héttel később mentővel szállították vissza, ahol megszabadították a szervezetét a rengeteg felesleges víztől, majd öt nap után újra hazamehetett. A Bors munkatársát a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas legenda otthonában fogadta, és boldogan újságolta, hogy óráról órára jobban van.

Fotó: Schumy Csaba / DFP

„Semmit sem szabad erőltetni”

„Köszönöm, gyógyulok. A kezelések mellett nincs más dolgom, mint pihenni és regenerálódni. Szót kell fogadnom Merkely doktornak, és szépen lassan a természet majd rendbe hoz mindent. Alig várom, hogy újra beinduljon a színház, hogy vadászhassak és újra vezethessek. A család mindenben a segítségünkre van, de szeretném, ha már nem szorulnánk rájuk” – kezdte a színész. „Olvasok, tévézek, próbálok egyre többet menni, kicsit tréningezek, és jár hozzám egy masszőr, ami különösen jót tesz nekem. Angéla mindent elkövet a gyógyulásom érdekében, lesi a kívánságaimat. Semmit sem szabad erőltetni, hiszen azt kell tudni, hogy 1934-ben születtem. Ha valaki elkezd számolni, akkor tudja, hogy elmúltam ötvenéves is. És, ha a jóisten segít, ameddig csak lehet, addig csinálom a dolgom” – mondta a humorát megőrizve.

 

„Egy CT-vizsgálatra várok még”

A színművész folyamatos ellenőrzés alatt van, és mint mondja, a szerencsétlenségben a szerencse, hogy jelenleg szünet van a színházban, a forgatásokat is befejezték, és a szokásos nyári szabadságát tölti.

„Ha egy helyben ülök, teljesen egészségesnek érzem magam. Egyetlen dolgot leszámítva, hogy bottal járok. Egy CT-vizsgálatra várok még, hogy megállapítsák, mitől lehetnek fájdalmaim, és azt orvosolni tudják. Ha a bal lábamra lépek, a csípőm környéke sajog. Nem tudjuk, mi okozhatja, lehet, hogy a tavaly nyár végén történt baleset következménye, de az sem kizárt, hogy a születési génjeimben volt belekódolva” – fűzte hozzá.

 

„Majd' belehalok, annyira féltem”

Bodrogi Gyula párja, Angéla a nap 24 órájában el sem mozdul a színész mellől. Nagyon megviselték az elmúlt napok, könnyeit sem tudta visszatartani, amikor elmesélte, bár erősnek tartja magát, de lelkileg megtört a történtek miatt.

„Alapból aggódós típus vagyok, de ez most nekem is sok volt. Gyuszi a szemem fénye, ha kettőt köhint, azonnal ugrok, hogy mi baj lehet. Elveszítettem a szüleimet, nagyon fájt, de amit mellette érzek, az nem ugyanaz. A mérhetetlen aggodalom, izgalom és a teljes odafigyelés tölti ki minden percemet. Nagyon jól megvagyunk, de ő mindig mondja, hogy időnként túlaggódom a dolgokat. Ha csak a telefonja csörren meg, összerándul a gyomrom. Meg kell nyugodnom, de azt is szem előtt kell tartani, milyen óriási fejlődésen ment keresztül az állapota. Eleinte nyitható-csukható, utána sima járókerettel, és most már csak bottal megy, de ezt is el akarja dobni, de majd' belehalok, annyira féltem” – mondta Angéla, aki bizakodik párja mielőbbi gyógyulásában. 

 

„Egyszerre skandálták a nevét és tapsoltak”

Váratlan és megható pillanatokat élt át a színművész és párja, amikor a kórházat elhagyták, és az ott várakozó emberek felismerték Bodrogi Gyulát.

„Egy aulán keresztül tolták a mentőhöz Gyuszit. Amikor az a sok ember ráeszmélt, hogy Bodrogi Gyulát látják, egyszerre skandálták a nevét és tapsoltak. A mentős soha életében nem látott még ilyet, hirtelen azt sem tudta, hogyan kezelje a kialakult helyzetet. Annyira megható volt, hogy elkezdtem sírni. Gyuszi integetett mindenkinek, és elbúcsúzott tőlük. A szeretet vett körül minket, fantasztikus volt, elfelejtettük, hogy egy kórházban vagyunk” – emlékezett vissza Angéla.

origo.hu

Sztárok Macron és a kínai elnök díszvacsoráján Párizsban

origo.hu

Elképesztő titkot árult el magáról Vilmos herceg

metropol.hu

Biztonsági őrök léptek közbe Zalatnay koncertjén

mandiner.hu

Váratlan sztárvendég jelent meg Vlagyimir Putyin eskütételén

ripost.hu

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

hirtv.hu

Ez várhat Szoboszlaira a Liverpoolban

origo.hu

Durván kiosztották a TV2 sztárját, hatalmas csalódást okozott

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek az életébe boldogságot hoz a Bika újhold

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

hirtv.hu

KOMMENT! Új közéleti talkshow Mészáros Nórival hétfőtől csütörtökig 17.50, HírTV! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szomorú évforduló: Szívszorító, ami most elhangzott Berki Krisztián sírjánál – fotó

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

"Lehet, kórház lesz a vége" - Britney Spears megszólalt újabb összeomlásáról

LELKIZŐ

Özönlenek jókívánságok, Sydney van den Bosch és vőlegénye nem is lehetne boldogabb

LELKIZŐ

Ismét gyászol a sztárvilág: elhunyt a Grease színésznője

LELKIZŐ

Ötéves lett Harry herceg kisfia, váratlan, amit a királyi családtól kapott