Létrehozva: 2023.05.13.

„Azt sem vetem el, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket” – 42 évesen édesanya akar lenni Mohamed Fatima

Mohamed Fatima bár boldogan él, nagyon ritkán beszél a magánéletéről. Két évvel ezelőtt ment férjhez, Gáborban igazi lelki társra talált. Most lett igazán kerek az élete, új zenekart alapított, és szerelmével már a családalapítást tervezik.

Mohamed Fatima nemrég ünnepelte második házassági évfordulóját. Az énekesnő párja civil, így a magánéletéről csak nagyon ritkán beszél. Most a Riposttal kivételt tett, melynek apropója: lezárult egy szakasz az életében, és nemrég tehetséges zenész társaival új zenekart alapított.

Gáborban találtam meg azt a férfit, akire mindig is vágytam, aki mellett boldog vagyok. A férjem a lelki társam, maximálisan kiegészítjük egymást. 

Három éve alkotunk egy párt, még a pandémia idején ismerkedtünk meg, ám a helyzet nem engedte meg, hogy randizgassunk, így a mi esetünkben felpörögtek az események, gyorsan összeköltöztünk. Édesanyám mindig azt mondta nekem, az ember lakva ismeri meg a másikat, és ez így is volt – mondta mosolyogva Fatima – Azóta együtt élünk, és már két éve hivatalosan is összekötöttük az életünket. Gábor előtt már vágytam a békességre, a nyugalomra, mert egy rossz kapcsolat után hosszú ideje nem volt párom. Mindig tudtam, csak olyan férfihez megyek feleségül, aki megbízható, mint a férjem mesélte boldogan az énekesnő, aki azt is elárulta, készen állnak a családalapításra.

Nagyon szeretem a gyerekeket, és hogy úgy mondjam, dolgozunk a „témán”, mert szeretnék babát. 

Már a 42. életévemhez közeledem, örülnénk, ha még ebben az évben össze is jönne. Bár eddig sem azért nem szültem, mert nem akartam, csupán nem volt meg hozzá a tökéletes társ. Úgy hiszem, mindennek rendelt ideje van. Ha mégsem adatik meg nekünk, akkor azt sem vetem el, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket, ezt is a sorsra bízom – fűzte hozzá.

Mohamed Fatima és férje
Két évvel ezelőtt kötött házasságot Gáborral. Fotó: Süveges Noel

 

„A szívemben minden helyre állt, nincs harag”

Néhány hónappal ezelőtt élete legizgatottabb időszakát élte meg Mohamed Fatima. Húsz évvel a Fekete Vonat feloszlása után, nagyszabású koncerttel szándékozott visszatérni L. L. Junior és Beat oldalán. Az álomból azonban rémálom lett, a tagok a koncert után közvetlenül egymásnak estek, s bár a részleteket még nem hozták nyilvánosságra, de anyagiakkal kapcsolatos nézeteltéréseket sejteni az ügy hátterében. Az énekesnő kimaradni kívánt a botrányból, sőt, azóta már tovább is lépett, és igyekszik csak a jó dolgokra emlékezni.

Életem eseménye volt, semmi nem tudja beárnyékolni. Pozitív ember vagyok, épp ezért nem álltam bele a koncert utáni harcba, ami az újságokban jelentek meg. 

Gyerekkorom óta ismerem mind a két srácot, ez a 25. éve tartó Fekete Vonat életérzés, amiért nagyon hálás vagyok, az első szakasza volt az életemnek, a felnőtté válásunknak, de lezárult, és nem szeretek senkire semmit sem dobálni. Azt kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek – mondta Fatima, aki nem tud rossz szájízzel a múltra gondolni.

A szívemben minden helyre állt, nincs harag. Személyesen még egyikükkel sem találkoztam azóta. Mindig a jó dolgokra kell emlékezni, csak úgy tudok előre haladni, a rosszakból pedig tanulni kell, én lezártam mindent – mondta érdeklődésünkre.

FatimaYolSoul
Fatima új zenekara a FatimaYolSoul nevet viseli. Fotó: Kiss Krisztiii 

 

Új életet kezdett az énekesnő

Fatima úgy érzi, a magánélete és a karriere is kezd úgy működni, ahogy azt mindig szerette volna. Jelenleg épp civil foglalkozását keresi, mellette most alapította meg új zenekarát is, mely a FatimaYolSoul nevet viseli. Hamarosan a színpadon is találkozhat velük a közönség, ami mindnyájuk számára egy különleges pillanat lesz.

A fiúk kiegészítik azt a hiányt, amit eddig kerestem. 

Nem új keletű a barátságunk, gyerekkorunk óta ismerjük egymást, például Balázs Elemér testvérével, Balázs Józsikával együtt nőttünk fel a nyolcadik kerületben, Petivel Dopeman-en keresztül ismerkedtem meg. És még a zenekarhoz tartozik Czibere Józsi és Radics Józsi, akik szintén nagyszerű zenészek. A zene a motivációnk, és az a legfontosabb, hogy tudjunk jó zenéket csinálni, és ezáltal adni az embereknek. Június 16-án a 8. kerületben egy szabadtéri eseményen több zenekar mellett mi is fellépünk, ott fogjuk képviseltetni először magunkat – mesélte Fatima, aki nem tagadja, van benne egy kis egészséges félelem, de hisz magukban.

Ez olyan, mint a szerelem, kicsit tartunk az újtól, hiszen nem tudjuk, mit hoz majd magával. Bízom ebben a produkcióban, mi két lábbal a földön akarunk maradni és zenélni abból, ami nekünk van – mondta lapunknak.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

SUV-nak álcázott garzon, ami már zöld rendszámmal is elérhető – Skoda Kodiaq II menetpróba

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

mandiner.hu

Tűpontosan mutatott rá a történész, hogy mi is a gond Európában

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Haragosokból újra barátok: Kibékült Fresh Andi és Szögeczki Ági

LELKIZŐ

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

LELKIZŐ

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész