Létrehozva: 2023.05.18.

John Travoltának nem Kelly Preston volt az egyetlen szerelme, akitől a halál választotta el

Bár néha irigykedve figyeljük kedvenc hírességeink életét, a tragédiák őket sem kerülik el. Egy házastárs elvesztése rengeteg fájdalommal jár, a sztároknak azonban az egész világ szeme láttára kell megküzdeniük a gyásszal. A VIASAT6 új sorozata ezt a nehéz témát dolgozza fel.

Szerző

A hírnév, a siker és a csillogás mögött bizony könnyen kiderülhet, hogy a legnagyobb sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi. Sőt, személyes drámáikat megismerve közel sem biztos, hogy cserélnénk velük.

Fotó: Pexels

Liam Neeson

Liam Neeson közel 15 évnyi házasság után vált özveggyé, amikor felesége, a szintén színész Natasha Richardson 2009. március 18-án elhunyt. A pár 1994-ben mondta ki a boldogító igent, barátaik és családjuk elmondása alapján pedig szeretetben élték mindennapjaikat. A gondtalanság azonban túl korán ért véget, Richardson ugyanis egy kanadai síelés közben fejsérülést szenvedett. Kezdetben nem aggódtak a nő egészségéért, és a hírek szerint nem is volt hajlandó kórházba menni, de a baleset nem várt következményekkel járt. Neesonnak két gyermeke született néhai feleségétől, a mostanra 26 éves Daniel és a 27 esztendős Micheál, aki édesanyja tiszteletére 2018-ban Richardsonra változtatta vezetéknevét.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan 1980 decemberében házasodott össze első feleségével, Cassandra Harris-szel, akivel egy közös fiút, Seant, valamint az előző kapcsolatából származó két örökbefogadott gyermekét, Charlotte-ot és Christ nevelte. 1987-ben Cassandránál petefészekrákot diagnosztizáltak, majd 1991. december 28-án, 43 évesen elhunyt. A hollywoodi színész egy későbbi interjúban mesélt először arról, hogy a festészet segített neki megbirkózni szerette elvesztésével, ujjal festett alkotásait pedig egy Los Angeles-i kiállítás során mutatta be a nagyközönség számára. Évekkel később újra rátalált a szerelem, és 2001-ben kelt egybe Keely Shaye Smith-szel, az ismert újságíróval és műsorvezetővel.

Vanessa Bryant

Fotó: Instagram/Vanessa Bryant

2020. január 26-án egy emberként gyászolt az egész világ, amikor a profi NBA játékos, Kobe Bryant és lánya, Gianna, további hét személlyel együtt halálos helikopter-balesetet szenvedett. A csapat éppen egy mérkőzésre tartott, amikor bekövetkezett a tragédia. A kosárlabdasztár felesége, az üzletasszony és modell Vanessa Bryant, akivel közel két évtizedig élt házasságban, 37 évesen vált özveggyé, és egyedüli szülőként neveli másik három lányukat, a tinédzser Nataliát, a hatéves Biankát és a három esztendős Caprit.

Céline Dion

Céline Dion és menedzsere, René Angélil 1994-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, 2000-ben megújították esküjüket, és három gyermekük is született. A férfinál azonban 1999-ben torokrákot diagnosztizáltak, és bár 2000-ben legyőzte betegséget, az 2013-ban kiújult. Annak ellenére, hogy a műtét látszólag sikeres volt, 2014-ben kiderült, hogy betegsége gyógyíthatatlan, és két évvel később, január 14-én elhunyt. Az énekesnő egyszer azt nyilatkozta: férje nemcsak a szívükben él velük, de őt látja gyermekei tekintetében is.

John Travolta

John Travolta és Kelly Preston elválaszthatatlanok voltak, és közel 29 évet töltöttek boldog házasságban. 2020-ban azonban minden megváltozott, amikor a színésznek el kellett búcsúznia rákbetegséggel küzdő szerelmétől. Travolta azóta egyedül neveli közös gyermekeiket, Ellát és Benjamint. Kevesen tudják viszont, hogy nem ez volt az első ilyen tragédia a filmcsillag életében. A színész 23 évesen szeretett bele munkatársába, az akkor 41 éves Diana Hylandbe. A jelentős korkülönbség ellenére a pár imádta egymást, a sorsnak azonban más tervei voltak. Miután a nő rákos lett, egy új esély reményében masztektómián esett át, ám 1977-ben legyőzte őt a betegség.

A VIASAT6-on ma, vagyis május 18-án 22:30-kor debütáló Unikornis 1. évada most betekintést enged egy szingli apuka mindennapjaiba, aki megözvegyülése után csöppen hirtelen a randizás világába, legjobb barátai és két kamasz lánya pedig mindent megtesznek, hogy segítsenek neki elfogadni „új” életét.

 

 

Szerző

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének

LELKIZŐ

Képtelen feldolgozni gyermekkori traumáit Majoros Hajni

LELKIZŐ

"Felült a hajnali nap első sugaraira" - gyászol Kerényi Miklós Máté, elhunyt az édesanyja