Létrehozva: 2023.06.29.
Módosítva: 2023.06.29.

Világsztár segítségére sietett a magyar Ken baba

A magyar Ken baba és a világsztár, Erika Eleniak életében sok párhuzamot lehet vonni. Pont ezek miatt kerültek közel egymáshoz.

A hírességek nap mint nap ki vannak téve annak, hogy a rosszindulatú emberek céltáblájává válnak. Gyakran bármit tesznek, semmi nem jó az elégedetlenkedőknek. Az internet ehhez tökéletes felület, ahol névtelenül, mindenféle következmény nélkül lehet ócsárolni a sztárokat. Hogy ez milyen érzés, a magyar Ken baba pontosan tudja. Néhány hónappal ezelőtt a Borshoz jutott el egy fotósorozat, melyen nyoma sincs régi önmagának. Meghízott, eltűnt a védjegyévé vált szőke haja. Az utcára csak kapucnival lépett ki, nehogy valaki felismerje az utcán. A lapnak ezt követően beszélt elhízásának okáról. Kiderült, hogy mindennek lelki okai vannak, súlyos depresszióval küzdött, amihez verbális bántalmazó kapcsolata vezetett. Pont emiatt érzékeny téma nála, ha valakit nyilvánosan megaláznak.

Erika sírva beszélt a vele történtekről (Fotó: Instagram)


Greg gyermekkora óta rajong a Baywatch híres, és egykor gyönyörű színészőjéért, Erika Eleniakért. Egy évvel ezelőtt, miután bekövette az Instagram-oldalán, a hírességgel többször beszélgetett. A ma már 52 éves színésznő felett eljárt az idő, ennek ellenére vállalja korát és külsejét, még annak ellenére is, hogy egy kicsit meghízott. A hétköznapokban civil emberként él, épp ezért törte meg annyira, amikor egy paparazzi fotósorozat jelent meg róla, miközben a kutyáját sétáltatja melegítőben, smink nélkül. A bulvárlapok tele vannak a róla készült képekkel és eltúlzott szalagcímekkel. Erika az Instáján egy videóban mesélt sírva az őt ért sérelem miatt. A magyar Ken baba lapunknak mesélte el, annyira megérintették az Erika Eleniak-kal történtek, hogy mindent elkövetett annak érdekében, hogy megvigasztalja a színésznőt, és ha csak egy kis időre is, de sikerült.

Einwiller Gregor
Greg a paparazzi fotók után életmódot váltott, és újra visszanyerte régi alakját és önbizalmát (Fotó: RTL Klub)

"A Baywatchon nőttem föl, azóta rajongok érte. Amióta váltottunk néhány üzenetet, még jobban megbizonyosodtam arról, hogy egy végtelen szerény, jószívű nő. Nekem nagy dolog, hogy egy ekkora világsztár írt nekem, és követi az oldalamat. A korához képest nagyon jól tartja magát, és ő az élő példa arra, hogy plasztika nélkül, tisztességesen, méltósággal is lehet viselni az öregedést. 

Mikor megláttam, hogy sírva beszél a vele történtekről, nagyon megérintett. Hiszen néhány hónappal ezelőtt én is így jártam.

Megírtam neki, hogy ő egy ikon, egy élő legenda, egy csupa szív ember, szeretjük és vele vagyunk. A vigasztaló szavaimra pedig ahogy mindig, most is nagyon kedvesen reagált: megköszönte és hozzátette, hogy csodálatos embernek tart" – mesélte a Borsnak Greg.
Az okos ember mások hibájából tanul, mondja a mondás. A magyar Ken baba mindenesetre tanulságként tekint az esetre, és úgy érzi, ez a pillanat egy újabb fordulópont az életében.

Nem foglalkozom többé a sok bántással, amit szinte naponta kapok. Le fog peregni rólam a negatív és igazságtalan kritika.

Mit érdekel engem egy fotelhuszár, egy megkeseredett ember, amikor egy Erika Eleniak azt írja nekem, hogy tökéletes vagyok?! – nyilatkozta a lapnak.

Einwiller Gregor
Greg ma már nem bánja, hogy napvilágot látott a fotósorozat, pont az őt ért bántások miatt döntött az életmódváltás mellett, meg akarta mutatni, képes visszanyerni régi önmagát (Fotó: Bors)

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a legújabb rákterápia, elképesztő gyógyulást hozhat

origo.hu

Félelmetes háborús üzenetet küldtek a törökök Izraelnek

borsonline.hu

"Mi a fenék voltak ezek?!" – Három repülő objektum szelte át az égboltot, földönkívülieket sikerült levideózni?

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

origo.hu

Németország rendkívüli háborús bejelentése mindent megváltoztat

mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.bama.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szomorú évforduló: Szívszorító, ami most elhangzott Berki Krisztián sírjánál – fotó

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Demenciával küzdött, születésnapja előtt hunyt el a legendás színész

LELKIZŐ

"Ketrecbe zárt oroszlán" - romlik a helyzet, ezt már nem tudja titkolni Vilmos herceg

LELKIZŐ

Egy éve a trónon: megható felvétel került elő Károly királyról – videó

LELKIZŐ

3 hónapig lehetett édesanya, élete fájdalmáról vallott Vajna Timi