Létrehozva: 2023.06.12.

"Szeretném, hogy boldog életet éljen" - összetörten nyilatkozott lányáról Opitz Barbi édesapja

Opitz Barbi édesapja nem akar tovább háborúzni a lányával, a béke érdekében pedig képes szemet hunyni Albert tettei felett.

Nincs ember, aki nyomon tudná követni Opitz Barbi családi drámáját, hiszen az ügy napról napra kacifántosabbá válik! Ami biztos, hogy az énekesnő nyilvános kálváriája még tavaly decemberben kezdődött el, mikor a barátját emberrablással vádolták meg. Bár akkor úgy tűnt, hogy a rendőrségi ügy hatására Barbi kiadta Albert útját, végül a szerelem erősebb volt, s tavasszal ismét felvállalták a kapcsolatukat. Ez azonban kiverte a biztosítékot a fiatal lány édesapjánál, aki egy TikTok-videóban mondta el, mi is történt azon a bizonyos decemberi pénteken. Olyan vádak hangzottak el, miszerint Albert fojtogatta a lányát, s attól fél, hogy egy nap meg fogja ölni... Persze ezt Barbi sem tűrte szó nélkül, azzal állt a nyilvánosság elé, hogy apjától egész életében tűrnie kellett a terrort, így nem érti azokat a vádakat, amiket ő fogalmazott meg. Az adok-kapok odáig fajult, hogy végül apa és lánya nem állt szóba egymással, azonban nemrég megtört a jég...

Opitz Barbi kibékülhetett az édesapjával (Fotó: Huszár Gábor)

Kibékült a lányával?

Tamás heteken keresztül könyörgött a lányának, hogy beszéljék meg a történteket, de elmondása szerint Barbi hajthatatlan volt. Most mégis úgy tűnik, hogy az édesapa új esélyt kapott tőle, hiszen lapunknak elújságolta: sikerült felvennie a kapcsolatot lányával. Bár a történtek kapcsán nem értenek egyet, Tamást ez már nem érdekli, szeretne csak a békére törekedni.

Sikerült beszélnem Barbival, de majd ő eldönti, hogy mit szeretne. Én már nem akarok beleszólni semmibe! Ne legyen az, hogy én mindent tönkre teszek. Remélem, hogy a jövőben nem hagyja befolyásolni magát és megtalálja majd a saját útját! Nekem a két lányom az életem, és bármit tennének ellenem, akkor is szeretem őket!

 - mondta a Ripost-nak a férfi, aki láthatóan neheztel Albertre, de lánya miatt igyekszik visszafogni magát. Ezért is tűnt el az a bizonyos videó is a TikTok-oldaláról, amit a minap töltött fel. Abban ingerülten mondta el érzéseit Barbi udvarlójáról.

„Én senkit sem háborgatok, szeretek békében élni. Akinek szüksége van rám, az hív vagy megkeres. Arról nem tehetek, hogy Albert engem nem tisztelt, mivel még a saját szüleit is utálja. Úgy gondolja, hogy Barbinak is ezt kell követnie, de én akkor is szeretem amíg élek! Szeretném, ha a kislányom egy boldog életet élne és majd egy olyan párja legyen, aki tiszteli és szereti! Én az apja vagyok, és bármi legyen a jövőben, mindig mellette állok! Tudom, sok olyan ember van, aki tanácsokat ad, de kérem azokat, hogy ne ellenem irányulóak legyenek! Ha valaki, akkor én szenvedtem már eleget a hazugságok miatt” - tette hozzá a megtört édesapa, aki a családi dráma mellett még egy terhet cipel a vállán...

 

Költözik a falujából

Alig két hete a Bors egy hosszú interjút készített az énekesnő édesapjával, aki akkor úgy nyilatkozott: menekülnie kell Sonkádról. Állítólag a faluban sokan Tamás ellen fordultak a családi dráma miatt, így inkább új otthon után néz.

„El kell mennem innen a faluból, mert itt sokan örülnek az én problémámnak. Pedig itt is rengeteg embernek segítettem...” - fogalmazott a férfi akkor, aki azóta már a sonkádi házát is meghirdette az interneten. 

Eladó, mert elköltözöm! Nem akarok itt élni tovább! 

- jegyezte meg röviden Tamás, aki azt is hozzátette, hogy az ország másik felében kapott munkát, ezért a költözés amúgy is kapóra jön neki. 

Eladásra kínálja otthonát Opitz Barbi édesapja (Fotó: TikTok)

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan az asztalra csapott, az „idióta” világelső örülhet régi beszólásának

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének

LELKIZŐ

Képtelen feldolgozni gyermekkori traumáit Majoros Hajni

LELKIZŐ

"Felült a hajnali nap első sugaraira" - gyászol Kerényi Miklós Máté, elhunyt az édesanyja