Létrehozva: 2023.07.07.
Módosítva: 2023.07.07.

"Vannak szaftos sztorik, én is teregessek?" – Klajkó Szandra kitálalt Veréb Tomival való válásáról

Sosem volt igazán kimondva, miért is vált el Klajkó Szandra és Veréb Tamás. Az énekesnő azonban közleményt adott ki, amiből minden kiderül. Minderről azért beszél most, mert szeretne azokon segíteni, akik hasonló cipőben járnak.

Mindenki álompárként gondolt Klajkó Szandrára és Veréb Tamásra, épp ezért volt meglepő a házaspár tavaly előtti bejelentése: hét év együtt töltött idő után szakítottak. Közleményükben csak annyit osztottak meg a nyilvánossággal, hogy küzdöttek a kapcsolatukért, de nem sikerült megmenteni. Arról, hogy mi vezetett a döntésükig, nem beszéltek, egészen idáig…

Áprilisban jelent meg az énekesnő legújabb dala, Túlélem én címmel, aminek a szövege igen beszédesre sikerült. A sorok között olvasva sejteni lehet, hogy megcsalás vezetett szakításukhoz. A Bors kereste meg az énekesnőt, aki csak burkoltan válaszolt a lap észrevételére, de szavaiból érezhető volt, hogy a vele történteket mondta el dalban.

Bizony mindenkit elárultak az évek alatt, de túléltük, ahogyan a dal is mondja.

„A művészet csodás a feldolgozásra. Két hosszabb kapcsolatom volt és mindkettő így végződött” – nyilatkozta közel három hónappal ezelőtt az énekesnő.

Klajkó Szandra
Az énekesnőnek egy évébe telt, mire sikerült kilábalni a mélypontról Fotó: Klajkó Betty

Egy évébe telt, mire kikerült a mélypontról

Most azonban az exével készült egyik cikk annyira feldühítette Szandrát, hogy a közösségi oldalán tálalt ki az igazságról. Itt már nincs félrebeszélés, kendőzetlen őszinteséggel vallott válásának okáról. A közleményből az is kiderül, szakításukat megelőzően már a családalapítást tervezgették, amikor egyik pillanatról a másikra minden véget ért. Hangsúlyozta azt is, nehezen tudott túllépni csalódottságán, családja, a barátai és a zene húzta ki a mélypontról.

Klajkó Szandra
A válásuk előtt már a családalapítást tervezgették Fotó: Klajkó Betty

„Nem bírtam tovább nézni”

A Ripost munkatársa érdeklődött az énekesnőnél, mi verte ki igazán nála a biztosítékot.

Mióta elváltunk, rengeteg nyilatkozata szól Tominak rólam, amiket soha nem hagytam jóvá. Nem bírtam tovább nézni, amikor rólam van szó folyamatos hazugságok közepette.

„Nem szeretném ezt már tovább görgetni” – kezdte lapunknak. – Én mindössze egyszer szólaltam meg, akkor sem neveztem meg Tomit. A velem történtek feldolgozását énekeltem el a dalomban. Hiszek abban, hogy ezek a dolgok tudnak segíteni másoknak, csak emiatt fogalmaztam meg most a gondolataimat. Most sem a megcsalásra szerettem volna helyezni a hangsúlyt, sokkal inkább a hazugságokra” jelentette ki Szandra.
 A közleményt teljes terjedelmében mutatjuk:

„Miért? Nagyon kellemetlen ez a nyilatkozat. Valaki kíváncsi a valóságra, hívjon fel! Egyetlen pontban sem fog passzolni ezzel, de hát ez ilyen buli. Ezazzzz, támogassuk együtt a megcsalást, a hűtlenséget és a hazugságot, a házasságtörést!” 

Éljenek a válások, a megfutamodások, a gyerekes viselkedési minták, ahol semmibe vesszük az embereket! Az önmagukból kiforduló, képmutatások, a kihasználások! Erre kell büszkének lenni! Akiről meg szól, maradjon csendben.

„Ez a módi, nem? Szegény mérges, biztos dumál. Mérges nem vagyok, inkább csalódott! Fejet hajtunk sokan az ártásnak, megalázásnak. Színjáték. Vannak szaftos storyk, én is teregessek? Csak mondjuk az igazat? Nézni, ahogy ömlik a hazugság és tapsoljunk is hozzá? Nem fogok! Nagyon unom! Gratulálok! Amikor nyilatkoztam, nem nevesítettem senkit. Aztán jött a beismerő duma, hogy igen megcsalt!? Ki kérte? Aztán, aki szeretné igazán látni a valóságot, olvassa el a cikkeket. Sokkal korábbiak és azt mondja, "nem haknizik a magánéletével." Kb. csak azzal haknizik. Csak írjátok be a google keresőbe! Az egyik szava üti a másikat! Több cikkben is benne van, hogy leültünk és közös döntéssel szakítottunk! A félrelépés és ennek a tagadása hetekig, majd a másik megálmodja szembesít, de te tagadod, de pont hív, akivel megcsaltál, közös döntés? Melyik Univerzumban? Inkább ne mondj semmit, de ne HAZUDJ! Annyiszor kértem szépen! Elment a férjem egy turnéra és egy másik ember jött haza... ez, hol szép befejezés? Aztán több hónap, hazugság folytatódott. Hívtak a barátok, a család, hogy mi van vele… mindenki döbbenten nézte az őrületet, amibe rántott” – olvasható Szandra posztjában.

„Már ott tartottunk, hogy jöhetett volna a gyerek”

„Megkértem, hogy ne beszéljünk már erről, 1 év mélypontom volt, a családom, a barátaim mindenki látta és támogatott, na meg a zene.” 

Már ott tartottunk, hogy jöhetett volna a gyerek. Mindenhol nyilatkozta… nekem is. Akkor játsszuk ezt.

„Ja és a duma, hogy nem most nyilatkozta ezt… akkor szólok, hogy légyszi, már ne tegyétek bele ezt a pár kérdést, mert megkért a volt feleségem, rosszul esik neki, hogy hazudtam! "Mert egy ember, akit szerettem ne bántsák." ugye… Az újságírók is emberek! De bárkivel megesik ez… valóban! Mosolygós képpel reklámozd! Sőt, csináljunk úgy, mintha ezért díj is járna! A szépet szeretik mutatni az emberek, de amikor kaki van a palacsintába, azt szépítgetik. De attól még kaki! Ez a menő nem? Most ez megy! Túl sokáig voltam csendben. A környezetem tele van hasonló esetekkel, mint a miénk volt. Ezért is szólaltam most meg! Nem támogatom ezt, semmilyen szinten! A hazugságot, az árulást, a házasságtörést, a válást és a dolgok megszépítését! – zárta sorait az énekesnő.
 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most a lengyel külügyminiszter sokkolja a világot

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

hirtv.hu

Szentkirályi Alexandra: Felháborító Karácsony Gergely műmacsó stílusa + videó

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Régebben énekelt egy lány...” Elöntötte a nosztalgia Tóth Verát

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének

LELKIZŐ

Képtelen feldolgozni gyermekkori traumáit Majoros Hajni