Létrehozva: 2023.09.17.

Szorcsik Viki őszinte vallomást tett a szerelemről: Határozott nő vagyok, mellém egy erős férfi kell!

Nem szokott a magánéletéről beszélni Szorcsik Viki, de lapunkkal most kivételt tett. A gyönyörű színésznő elárulta, milyen számára az ideális férfi, hol szokott ismerkedni és azt is, milyen kapcsolatban van az exeivel.

Visszatért a képernyőre Szorcsik Viki. A Super TV2 Power of Love – A szerelem ereje műsorvezetőjeként segíti a társra, és persze a nagy összegű főnyereményre vágyó fiatalokat. A napi reality háziasszonya nagyon szereti új feladatát, kíváncsi, hogy alakul a szereplők sorsa, kialakul-e szerelem a műsorban. Mert szerinte is igaz, hogy szenvedély nélkül nem lehet élni.

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki elárulta, milyen a férfi ideálja (Fotó: Saját/Szorcsik Viki)

Szorcsik Viki: Egy kapcsolatban legyenek meg a férfi-női szerepek!

A színésznő nem szokott a magánéletéről beszélni. De új műsora kapcsán kikerülhetetlen a kérdés: számára milyen az ideális férfi?

Nekem nagyon fontos, hogy egy férfinak legyen meg a kellő intelligenciája és legyen humora. Mondjon olyat, ami kétértelmű, amibe bele lehet állni, amiből lehet egy jót vitatkozni – válaszolta lapunknak Szorcsik Viki

Vegyen le a lábamról, vezessen! Egy olyan férfi ideál van előttem, akire felnézek, akit tisztelek a munkája, az egyénisége és a határozottsága miatt. Nagybetűs férfi legyen! Ilyen szempontból klasszikus elvárásaim vannak. Taglózzon le az első pillanatban, legyenek meg a klasszikus férfi-női szerepek. Már többször előfordult, hogy ezek felcserélődtek, úgy éreztem, én vagyok az erős, nekem kell annak lenni. Itt persze nem a fizikai erőre gondolok… Nem akarok olyan férfival lenni, akinél ezt érzem, mert akkor elmegy a varázs, elmúlik minden, nem tudok rá többet felnézni és nem fogom azt érezni sem, hogy meg tud védeni. De úgy érzem, a férfiak kissé ellágyultak, már nem jönnek szembe az utcán férfias férfiak.

De ha utcán nem jön szembe az igazi, akkor hová jár egy ismert, gyönyörű nő manapság, hol ismerkedik?

Hát ez az! Nagyon nehéz manapság ismerkedni. Aki elfoglalt, aki nem jár közösségbe, annak nagyon nehéz. Én már nem szívesen megyek szórakozóhelyre, már nem bulizok, vagyis nem úgy. Megvan a szűk baráti köröm, akikkel összejárunk. Már jobban érzem így magam, más igényeim vannak. Igyunk meg együtt egy pohár vörösbort, beszélgessünk, telefon nélkül… Vagy menjünk kirándulni a természetbe! fejtette ki Viki.

Nem törli az exeivel közös emlékeket

Viki jóban van az exeivel, boldogan emlékszik vissza azokra a kalandokra, utazásokra, amiket együtt éltek át. Soha nem törölné ki a közös emlékeket, ahogy sokan manapság szokták. Mert úgy tartja, mind hozzátesz ahhoz, amilyen ő most.

Legutóbbi párommal rengeteget utaztunk, gyönyörű helyeken jártunk, nagyon tartalmas időt töltöttünk együtt. Rengeteg élményt szereztünk közösen, amik örökre megmaradnak – folytatta a műsorvezető. – Nem vagyok konok, hogy ezeket csak ezért kitöröljem, mert elváltunk. Szeretek visszaemlékezni az együtt töltött időre, amit imádtunk együtt, a csókokra, az együttlétekre. A kapcsolataim legnagyobb részben közös megegyezéssel végződtek, vagy én vetetettem nekik véget. Amikor azt éreztem, hogyha még benne maradok, akkor sérülni fogok, akkor inkább leléptem. Én nem engedem, hogy kihasználjanak, vagy bántsanak! Olyanra nem emlékszem, hogy engem tettek volna ki. Persze én egy nagyon határozott személyiség vagyok, mellém tényleg egy nagyon erős férfi kell. Egyik kapcsolatom sem volt egyszerű, mindegyik küzdelmes volt, óriási, vehemens, de szerintem ez így szép! Mert kell a vibráció, a szenvedély, ezek nélkül nem lehet élni! Én nagyon magas hőfokon égek, ezt nem mindenki tudja követni!

Viki arra a kérdésre nem válaszolt, hogy most van-e férfi mellette. A gyermekkérdés alól viszont nem bújt ki. A színésznőnek nincs gyermeke és nem érti, sokan ezt miért nem fogadják el, miért kötnek bele az egyedülálló nőkbe emiatt. 

Ha én elfogadom, hogy valakinek van 1,2 vagy 3 gyermeke, akkor más is fogadja el, hogy nekem meg nincs. A nővéreimét imádom, ha babázni akartam anno, akkor mentem hozzájuk, nem vágytam sajátra. Az én életemből egyelőre kimaradt az anyaság, de emiatt semmivel nem érzem magam kevesebbnek. Ez az én döntésem, és tisztességtelennek tartom, ha valaki azt mondja rám ezért, hogy biztos karrierista és önző vagyok… Honnan tudja, milyen vagyok, miért hoztam ezt a döntést? Nem kell, hogy ezt bárki megértse, csak fogadja el! 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A rákos Katalin hercegné elképesztő dolgot tett Harry herceggel

origo.hu

Félelmetes háborús üzenetet küldtek a törökök Izraelnek

mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

hirtv.hu

Nem akárhogy kívánt sok sikert Orbán Viktor az érettségizőknek + videó

ripost.hu

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

magyarnemzet.hu

Magyar Péter védett vasúti kocsija: ezt válaszolta a MÁV

origo.hu

Németország rendkívüli háborús bejelentése mindent megváltoztat

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

A Házasság első látásra szereplője hű társra lelt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szomorú évforduló: Szívszorító, ami most elhangzott Berki Krisztián sírjánál – fotó

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Demenciával küzdött, születésnapja előtt hunyt el a legendás színész

LELKIZŐ

"Ketrecbe zárt oroszlán" - romlik a helyzet, ezt már nem tudja titkolni Vilmos herceg

LELKIZŐ

Egy éve a trónon: megható felvétel került elő Károly királyról – videó

LELKIZŐ

3 hónapig lehetett édesanya, élete fájdalmáról vallott Vajna Timi